Szukaj
Widać, ze próbowałeś coś pokazać. To na plus. Ale niestety obiekty mało ciekawe, to i zdjęcia nie porywają.
P.S. Wyczyść sobie matrycę![]()
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
a dopiero teraz widze!!! szok!! dzięki!
Dopiero szlifuje technikę i czytam jakoweś książki także chciałbym się dowiedzieć o kompozycji a nie o wartości artystycznej jesli można.
A na pierwszym zdjeciu po lewej stronie nieba widać z 6 syfów plus jeszcze jeden wysoko na chmurze po lewej![]()
L166B | F80 | F65 | OM20 | D300 | N50/1.8 | N12-24/4 | T90/2.8 DI | S30/1.4 | F85/1.4 | takie tam...
"How do you feel about women's rights? I like either side of them."
O...a ja myślałem,że konwersujecie o tym czymś,co na pierwszej focie wystaje z gleby prawie po horyzont.
Od strony technicznej źle nie jest. Tylko motyw mało atrakcyjnie ukazany. Ale to kwestia czasu gdy sobie wyrobisz oko czego Ci życzę.
Wydaje mi sie, ze 1 lepiej wyglada w poblizu kwadratu.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Dzięki z komentarze. Polećcie jakieś zestawiki do czyszczenia może, bo ja laik jestem i chciałbym wiedzieć jak kasy nie wywalić w błoto
gruszka w aptece: 5-10zl. Poszukaj na forum jak uzyc![]()
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
Skontaktuj się z nami