Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: portret

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witusch Zobacz posta
    Agresywne, bo na pliku 190kb, wszystko co zrobisz bedzie agresywne To byla jedynie proba ratowania, tego co jest (autor prosil o sugestie), niewatpliwie zdjecie nalezaloby zrobic jeszcze raz, zeby zamiast ostrego futerka, ostre byly oczy.
    No ja nie mówie, że zrobiłeś coś źle po prostu skoro taki zabieg nie ratuje foty to fota do kosza
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Witusch
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    No ja nie mówie, że zrobiłeś coś źle po prostu skoro taki zabieg nie ratuje foty to fota do kosza
    Wiem, wiem tak sobie tylko pisze no chyba, ze w tym zdjeciu chodzilo o futerko...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Leszczyny/Rybnik/Gliwice

Domyślnie

dziękuje bardzo za odpowiedzi może jednak poogladam foty zanim dodam następną

PS. szczerze to myślałem ze komentarze będą gorsze
    D80 + N 24-85 + N 50 1,8 + coś jeszcze by sie znalazło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witusch Zobacz posta
    Wiem, wiem tak sobie tylko pisze no chyba, ze w tym zdjeciu chodzilo o futerko...
    I taki powinno mieć tytuł: "Futerko.."
    طالب مع S5Pro Metze Stronka* MyPort

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebek84 Zobacz posta
    PS. szczerze to myślałem ze komentarze będą gorsze

eee tam tu sami spokojni ludzie, w większości pewnie po pracy siedzący w ciepłych kapciach przed komputerkiem - pełna empatia

Przede wszystkim wstawiaj swoje pierwsze fotki z exifem, bo trudno jest powiedzieć często co było złe gdy nie znamy parametrów z jakimi zrobiłeś fotkę Poczytaj też co nieco o kadrowaniu, pooglądaj fotki (choćby tu na forum) podpatrz jakies dobre pomysły - bezczelnie zmałpuj (no może nie az tak bezczelnie) - a zakumasz o co chodzi! Powodzenia.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Teraz nastąpi milion pięćset sto dziewięćset wersji jak ja bym to zrobił, tymczasem ja mówię pierwsze koty za płoty
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów