Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Gabrysia

Domyślnie

Też jestem za poprawionym, jest lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myfriend Zobacz posta
    ale na razie tylko w PSie, bo nie mam programu ACR.
    myfriend ale ACR to wtyczka do Photoshopa, którą powinnaś mieć już zainstalowaną. Zdjęcia można w niej otworzyć przez przeglądarkę Bridge (którą również powinnaś mieć zainstalowaną) i polecenie "Open in Camera Raw". Samego Bridge'a otworzysz chociażby z poziomu Photoshopa przez polecenie Go to Bridge, lub Browse in Bridge w zakładce File.

Ale po zdjęciu widzę, że bardzo dobrze poradziłaś sobie w szopie
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    myfriend ale ACR to wtyczka do Photoshopa, którą powinnaś mieć już zainstalowaną. Zdjęcia można w niej otworzyć przez przeglądarkę Bridge (którą również powinnaś mieć zainstalowaną) i polecenie "Open in Camera Raw". Samego Bridge'a otworzysz chociażby z poziomu Photoshopa przez polecenie Go to Bridge, lub Browse in Bridge w zakładce File.

Ale po zdjęciu widzę, że bardzo dobrze poradziłaś sobie w szopie

Inkognito no to mnie oswieciles
    bo ja przez przegladarke Bridge i polecenie "Open in Camera Raw" poprawiam WB i takie tam inne poprawki, a na zakladke HSL/Graystyle Luminance jakos nie klikalam Dzieki serdeczne.

I dzieki wszystkim za opinie.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myfriend Zobacz posta
    Inkognito no to mnie oswieciles
    bo ja przez przegladarke Bridge i polecenie "Open in Camera Raw" poprawiam WB i takie tam inne poprawki, a na zakladke HSL/Graystyle Luminance jakos nie klikalam Dzieki serdeczne.
    Hiehie dobre

nie ma za co
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów