Ostatnio sporo dzieciaczkow pokazujecie na forum, to i ja sie pochwale
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
I nieco ciasniej...
Szukaj
Ostatnio sporo dzieciaczkow pokazujecie na forum, to i ja sie pochwale
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
I nieco ciasniej...
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-11-2024 o 19:14 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
nr 1 wystarczył by w zupełności
ładnie
zgadzam się z Jackiem , może tylko białka w oczach troszke jakby niebieskawe.
ps.śliczna modelka![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Dzieki Wam za komentarze.
W oryginale zdjecie bylo niedoswietlone, wiec w wyniku zwiekszenia jasnosci i kontrastu zrobily sie szumy na oczkach, probowalam je rozjasnic na masce, ale efekt jest taki jak na zdjeciu. Czy trzeba zmniejszyc nasycenie barw niebieskiej? Powiedzcie jak zrobic poprawki w takim przypadku i czy to ma sens w ogole...w sumie mozna zrobic nowe zdjeciaPytam z czystej ciekawosci
Pozdrawiam
Fajne podobieństwo z awatarem![]()
Nie chciałbym się powtarzać, ale z tymi białkami to pare sekund roboty - a w odbiorze troche mi przeszkadzają - poza tym bardzo dobre zdjęcie a i modelka jw.Czekam na więcej!
E:
Jeżeli masz dostęp do ACR'a to tam bardzo ładnie można to poprawić zakładka HSL/Graystyle Luminance Niebieski w prawo w kierunku białego
Jest to sposób na globalną zmianę niebieskiego - w Photoshopie można zrobić to na maskach i tylko w danym obszarze.
!AGresT dziekiPodobienstwo jak najbardziej jest...a kadr faktycznie taki sam jak awatar
Inkognito dziekuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedz, na pewno skorzystam, ale na razie tylko w PSie, bo nie mam programu ACR.
poprawione:
//EDIT
A zdjecia mojej corki pewnie nie raz zamieszcze, bo dziewcze bardzo chetnie pozuje![]()
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-11-2024 o 19:14 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
zdjęcie bardzo udane, może i ja kiedyś wystąpię w tym dziale
- Nikon -
Skontaktuj się z nami