Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Gabrysia

Domyślnie Gabrysia

Ostatnio sporo dzieciaczkow pokazujecie na forum, to i ja sie pochwale

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

I nieco ciasniej...
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-11-2024 o 19:14 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

nr 1 wystarczył by w zupełności
    ładnie

Domyślnie

zgadzam się z Jackiem , może tylko białka w oczach troszke jakby niebieskawe.
    ps.śliczna modelka
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOMEK K Zobacz posta
    zgadzam się z Jackiem , może tylko białka w oczach troszke jakby niebieskawe.
    ps.śliczna modelka
    Ano właśnie, coś się z tymi oczętami dziwnego stało...

A tak poza tym modelka urocza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek_L Zobacz posta

Dzieki Wam za komentarze.
    W oryginale zdjecie bylo niedoswietlone, wiec w wyniku zwiekszenia jasnosci i kontrastu zrobily sie szumy na oczkach, probowalam je rozjasnic na masce, ale efekt jest taki jak na zdjeciu. Czy trzeba zmniejszyc nasycenie barw niebieskiej? Powiedzcie jak zrobic poprawki w takim przypadku i czy to ma sens w ogole...w sumie mozna zrobic nowe zdjecia Pytam z czystej ciekawosci
    Pozdrawiam

Domyślnie

Fajne podobieństwo z awatarem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek_L Zobacz posta

Nie chciałbym się powtarzać, ale z tymi białkami to pare sekund roboty - a w odbiorze troche mi przeszkadzają - poza tym bardzo dobre zdjęcie a i modelka jw. Czekam na więcej!

E:
    Jeżeli masz dostęp do ACR'a to tam bardzo ładnie można to poprawić zakładka HSL/Graystyle Luminance Niebieski w prawo w kierunku białego

Jest to sposób na globalną zmianę niebieskiego - w Photoshopie można zrobić to na maskach i tylko w danym obszarze.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

!AGresT dzieki Podobienstwo jak najbardziej jest...a kadr faktycznie taki sam jak awatar

Inkognito dziekuje bardzo za wyczerpujaca odpowiedz, na pewno skorzystam, ale na razie tylko w PSie, bo nie mam programu ACR.

poprawione:

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

A zdjecia mojej corki pewnie nie raz zamieszcze, bo dziewcze bardzo chetnie pozuje
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 13-11-2024 o 19:14 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

zdjęcie bardzo udane, może i ja kiedyś wystąpię w tym dziale
    - Nikon -

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myfriend Zobacz posta
    ...A zdjecia mojej corki pewnie nie raz zamieszcze, bo dziewcze bardzo chetnie pozuje
    Zazdroszczę... mojej się odechciewa...

Po poprawce OK, jak dla mnie pierwszy kadr lepszy

Pzdr.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów