Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Młodzi adepci

Domyślnie Młodzi adepci

Naściemniałem dzieciom, że to cyfra, a matówka to wyświetlacz, inaczej nawet by nie podeszły
    1.

2.

Domyślnie

Dobre.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Hehe... fajny pomysł z tym ściemnianiem

Domyślnie

Piekne zdjecia!
    Pozdrawiam, Grzesiek
    Fotkarium.pl - edytor zdjęć online
    D90 + 18-105, 35 1.8, 70-300

Domyślnie

Dobre fotki, a jakie skupienie Rozumiem, że to młodzi adepci sztuki fotograficznej

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMI Zobacz posta
    Rozumiem, że to młodzi adepci sztuki fotograficznej
    na pewno cyfrowej bo jak zobaczyli jak zakładam film do tego cudaka to było "taaaaato a co to jest

Domyślnie

Zdjęcia bardzo fajne ale mam pytanie z innej beczki. Ten średniak to Lubitel 166B? Mam takiego samego i jestem na etapie testowania pierwszego filmu, co możesz powiedzieć na temat zdjęć jakie robi, może masz jakieś do pokazania? Będę bardzo wdzięczny za informację, może być na PW.
    W życiu piękne są tylko chwile.......

Domyślnie

Fajne fotki i z jakim zaangazowaniem dzieciaki zglebiaja wiedze o fotografii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mir Zobacz posta
    co możesz powiedzieć na temat zdjęć jakie robi, może masz jakieś do pokazania? Będę bardzo wdzięczny za informację, może być na PW.
    na 16 klatek 65x45 udało mi sie zrobić 3 ostre, a wszystko na f 8 odległośc ustawiana wg skali na obiektywie bo lupa nie zdaje egzaminu na matówce jest za ciemno. Ogólnie sprzętu nie polecam !
    za komentarze dziękuję

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów