Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Raptus ..

Domyślnie

Nie jest to wątek o ludzkich losach etc więc może ja się powstrzymam i napiszę tylko, że oceniać ludzi po wyglądzie to ja nie będę.

Zdjęcie bardzo mi się podoba, może dlatego że jest surowe takie pokazujące prawdę. Mówiłem autorowi że robi dobre zdjęcia ale mu chyba brak wiary we własne możliwości.

Czepiać się fotki oczywiście można ... widać że VR działa ... czas 1/40s oj to widać do tego można się przyczepić (poruszone) chociaż ładnie obrobione co znacznie zakrywa te niuanse... btw chyba tutaj można ze spokojnym sumieniem powiedzieć że fotografowany bardziej przyciąga wzrok niż to że są jakieś niedociągnięcia techniczne.

Szacun

Pozdrawiam Paweł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    Czepiać się fotki oczywiście można ... widać że VR działa ... czas 1/40s
    Pawle nie posiadam obiektywów z systemem VR i raczej nie uważam aby ich posiadanie było mi potrzebne inna sprawa że moglem podnieść iso nawet do wartości 800 zdjęcie nie straciłoby przecież absolutnie na jakości.. ale najnormalniej o tym fakcie zapomniałem.. szczerze mówiąc myślałem tylko o tym aby model zgodził się na kilka zdjęć..

obróbka? konwersja do B&W rozjaśnienie + kontrast + wyostrzenie po zmniejszeniu..

dziękuje za Wasze opinie, pozdrawiam serdecznie
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    Pawle nie posiadam obiektywów z systemem VR i raczej nie uważam aby ich posiadanie było mi potrzebne
    Zatem gratulować pewnej ręki ...

Domyślnie

Kwestii poza fotograficznych w wątku nie będę komentował, natomiast co do samego zdjęcia to widziałbym tutaj zdecydowanie bardziej hardcorowe BW no i wyciągnął w ostrość oczy jegomościa, bo zdecydowanie uciekła w ty miejscu.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów