swietne foty ... 1 i 45 naj ...
Szukaj
swietne foty ... 1 i 45 naj ...
Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi
Tutaj to juz chyba kwestia indywidualnego gustu.. Widzialem wiele wydumanych póz, z ktorych bylo wrecz widac, ze model/ka musiala bardzo wysilic sie zeby w danej zastygnąc.
Spojrze jeszcze raz na calosc, bo napewno mam takie, jakie mozesz miec na mysli. Dzieki!
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
drugi secik też BDB
Ostatni set zdjeć Wojciecha
7.
8.
9.
10.
11.
W sumie podsumuje to tak: Do zagospodarowania mialem pokoj 2x3 metry, ciemna tkanine, 3 statywy z oprawkami do zwyklych zarowek, w ktore wkrecilem 2 x 27W... i to wszystko. Mam nadzieje , ze szybko nadrobie braki sprzetu studyjnego, chociazby 2 lampy z regulowana mocą.
Pytanie jeszcze takie, czy w przypadku nowych setow portretowych zamieszcza sie w jednym wątku, czy mozna tworzyc następne?
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Świetne zdjęcia, bardzo pozytywnie mnie "nastroiły".
Widać, że i w domowym studio można osiągnąć doskonałe efekty.
Czekam na następne (niekoniecznie z nowymi lampami).
Pzdr.
Zdecydowanie 8!
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Moje typy to 3 i 11 - wyglądają rewelacyjnie, zazdroszcze![]()
Dla mnie wyszło to MEGA. W końcu coś oryginalnego, fajnie zaświecone do tego model bardzo oryginalny. Po obejrzeniu miliona pińciuset płasko zaświeconych psiapsiólek te fotografie zdecydowanie przypadły mi do gustu!
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Ja nie będę wyróżniał żadnej z tych prac bo tu nie ma raczej słabych kadrów więc wyróżnianie byłoby niesprawiedliwe. Całość jest bardzo przyjemna w odbiorze, model zacny i bardzo - że tak powiem - plastyczny.
PS. Cieszy mnie to że porzuciłeś Canona, a tak właściwie to cieszy mnie, że pokazujesz tutaj swoje prace, bo z tego co zdołałem do tej pory zobaczyć to reprezentujesz naprawdę wysoki poziom.
Kapitalne portrety. Swietny model.
Skontaktuj się z nami