No ok, o czymś zapomniałem, brakuje mu jakiego modułu do otwarcia. Ale powalczę z nim jeszcze. Jestem pewien, że się da...
Szukaj
No ok, o czymś zapomniałem, brakuje mu jakiego modułu do otwarcia. Ale powalczę z nim jeszcze. Jestem pewien, że się da...
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
l D800 ll D600 l l V1 l l N35-1.8 l l ARSAT 35 l l N50-1.8D l l 85 1.4 l l l ZENIT122 l l SB 800 l l SB 600 l l kilka m-42 l a i NOGI Manfrotto... Nareszcie NIKKOR PC-E 24mm
Dziś wieczorem będę walczył. Miałem koniec połowy 3 kwartału w szkole i trochę zamieszania z tym związanego. Teraz dopiero będę miał czas![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Taa, jak Ci to zadziała to zaklaszczęPrzynajmniej ta wersja powyżej, ja dalej się męczę z draństwem, choć czasem ginie mi cel tej walki...
Skontaktuj się z nami