Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

No ok, o czymś zapomniałem, brakuje mu jakiego modułu do otwarcia. Ale powalczę z nim jeszcze. Jestem pewien, że się da...
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    To sprzedaż mijałaby się z celem...
    A teraz nie mija się ? w sieci jest gotowe dzieło, i do tego działające, piszą, żeby pobrać, sprawdzić a potem kupić
    D90|N18-105VR|N50|T55-200|Samyang 8|N70-300VR|SB-900|Elektronika FE-27
    http://spongo.pl

Domyślnie I jak udało się

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    No ok, o czymś zapomniałem, brakuje mu jakiego modułu do otwarcia. Ale powalczę z nim jeszcze. Jestem pewien, że się da...
    I jak udało się .....?
    Byłbym wdzięczne za info (obszukałem całe gogole i nic takiego nie znalazłem)
    pozdrawiam
    l D800 ll D600 l l V1 l l N35-1.8 l l ARSAT 35 l l N50-1.8D l l 85 1.4 l l l ZENIT122 l l SB 800 l l SB 600 l l kilka m-42 l a i NOGI Manfrotto... Nareszcie NIKKOR PC-E 24mm

Domyślnie

Dziś wieczorem będę walczył. Miałem koniec połowy 3 kwartału w szkole i trochę zamieszania z tym związanego. Teraz dopiero będę miał czas
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martin204 Zobacz posta
    I jak udało się .....?
    ... (obszukałem całe gogole i nic takiego nie znalazłem) ....
    Słabo szukałeś, nie podam linka... ale nazwe mogę podać "Portable Nikon Capture NX 2 0 1 [h33t] [Keyman30]"
    D90|N18-105VR|N50|T55-200|Samyang 8|N70-300VR|SB-900|Elektronika FE-27
    http://spongo.pl

Domyślnie

Taa, jak Ci to zadziała to zaklaszczę Przynajmniej ta wersja powyżej, ja dalej się męczę z draństwem, choć czasem ginie mi cel tej walki...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów