Witku, nie obraziłam się, studia pochłonęły mnie bez reszty i brakuje mi czasu nawet na spanie czy jedzenie. Zdjęć nie robiłam od października, kiedy to jeszcze upajałam się wakacjami.. W wolnej chwili poszukam co tam potworzyłeś pod moją nieobceność
Co do zdjęcia jeszcze - ono ma mnóstwo niedoskonałości - nie tylko makijaż i oczywiście mogłam wypacykować się na 'oczy pandy' tylko chyba prawdziwość gdzieś by w ten sposób zniknęła. Wydaje mi się, że w ten sposób jest delikatniej. A tak właśnie lubię.
Pozdrawiam.
A co do makijażu - nie muszą zaraz być "oczy pandy", ale wydaje mi się, że ten cień masz nałożony trochę niezdecydowanie - ni to jest, ni go nie ma. Jeśli chciałaś delikatnie, trzeba było dać jaśniejszy odcień, ale nałożyć go dalej.
Pozdrawiam
Witek
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami