Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: kobieta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Witek "Wisz" Zobacz posta

A co do makijażu - nie muszą zaraz być "oczy pandy", ale wydaje mi się, że ten cień masz nałożony trochę niezdecydowanie - ni to jest, ni go nie ma. Jeśli chciałaś delikatnie, trzeba było dać jaśniejszy odcień, ale nałożyć go dalej.
    Pozdrawiam
    Witek
    Hehehe, może zostaniesz moim wizażystą?

Żartuję oczywiście.. Nie używam jasnych cieni i w zasadzie tak maluję się na codzień, specjalnych zabiegów przed zdjęciem nie przechodziłam
    d80 + portretówka.

Domyślnie

Taki ze mnie wizażysta, jak nie powiem co... Przedstawiłem tylko swój pomysł...
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

technicznie jest ok. tylko technicznie. ostre, fajna GO, obróbka nawet spoko. ale emocjonalnie, cieniak...

Oszczędny w słowach Awatar nim
    Miasto
    Okolice stolicy

Domyślnie

Ładnie, spokojnie, delikatnie. Głęboka czerń tła jak tęskniąca myśl.
    Miło zobaczyć, nieźle. Warto zapamiętać.
    Niektórzy narzekają na ramię, ja bym nie ciął, może zdeczko bym je przyciemnił, jest super.
    Gratki
    NIM zrobisz zdjęcie znajdź w NIM temat
    # kilka słoików # puszka # latarka na 4xR20 #

Domyślnie

Zdjęcie nie przedstawia niestety żadnych emocji. Równie dobrze to kumpel mógł Ci przypadkiem zrobić zdjęcie jak "na chwilę" przymknęłaś oczy w przerwie od wkuwania.
    Ostro nie jest, wbrew temu co piszą inni.
    Denerwuje ten łuk bluzki. Jest tak umiejscowiony i tak kontrastowy, że dominuje w tym zdjęciu. Do tego jest w beznadziejnym położeniu. Dalej - czarna grzywka wtapia się w czarne tło... no może to czasem mieć sens, tutaj niekoniecznie owocuje to wzmocnieniem przekazu.
    Konwersja - sygnalizuje, że chcesz by zdjęcie było *naturalne*. Ale to, że zdjęcie jest wyjątkowo "geometryczne", wyjątkowo czarno-białe i pełne krzywizn, predystynuje to zdjęcie bardziej do grafiki, abstrakcji, dokładnego i *sztucznego* kadrowania. Ale nie taki był zamysł, zatem wyszło coś pomiędzy, co do mnie nie przemawia. Jeśli miałbym wyjaśnić o czym mówię, proponuję zajrzeć do (akurat pierwsze skojarzenie) aktów Wantucha. Zabawa formą, kontrastem, układem - to widzę w tym zdjęciu mocniej, niż to co Ty chciałaś pokazać - emocje.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów