Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Honda Integra Type R

Honda Integra Type R
    na 1 i 2 egzemplarz troche podrasowany
    na bonusowym model na rynek włoski z 2000 roku całkowicie seryjny
    1.
    2.

bonus - to nie jest fotografia katalogowa bądź informacyjna jestem świadom braku szegulów, głównie chodziło o klimat
    pozdrawiam

Domyślnie

1 i 2 nie podobają mi się słupy wychodzące z auta, ponadto na 2 straszny przepał na niebie, 3 jak dla mnie za ciemna i zbyt przekombinowana, ogólnie poszedłbym w kierunku zdjęcia nr.1 jeśli chodzi o światło, tylko z kadrem coś pokombinuj. P.S fajna fura

Domyślnie

śliczne autko

Domyślnie

i jeszcze raz seryjny ITR

4.

Domyślnie

Me luvs tis car!

Niestety nie mogę nic dobrego o zdjęciach powiedzieć... 1 - kadr wygląda na nieprzemyślany, kolorki jak w folderach z lat 90-tych (co w sumie zgadzałoby się z epoką auta, ale estetyka to już lekko nieświeża). 2 - lepiej, bo bw, kadr równie przypadkowy, brakuje przestrzeni przed autem, za to za nim, w tle, dzieją się rzeczy odciągające uwagę od głównego tematu. 3 - miał być klimat, wyszła czarna dziura w drzwiach. Ja tego "klimata" nie czuję. 4 - ot pstryk, poprawnie naświetlone... I tyle.

Fotografowanie samochodów to cięzki kawałek chleba jest But keep tryin'!

A w ogóle to integra type-R powinna być biała :P

Domyślnie

oem dzieki za krytyke, zdaje sobie sprawe ze te zdjecia nie są perfekt (chyba nie są nawet blisko perfekt ) foce auta amatorsko od 3 miechów więc jeszcze długa droga przedemną
    ale z tym ze pierwszy kadr nieprzemyslany zupełnie sie nie zgadzam , jestem fanem Hondy od kilkunastu lat i miałem juz kilka egzemplarzy w tym te dwie Integry z fotek powyżej i śmiało moge powiedziec ze znam je na wylot i z doswiadczenia i wieloletnich obserwacji mogę powiedzieć ze integra najlepiej wygląda prostopadle z boku linia poprostu rządzi, moze ten słup niepotrzebnie wrzuciłem.. ale samochód jest idealnie ustawiony i nie jest to tylko moje zdanie ale wielu klubowiczów klubu ITR kolorki celowo takie, wiadomo jednym sie spodobają innym nie.
    piękno kobiety najlepiej widzi ten kto ją kocha i myśle że podobnie jest z samochodami
    Integra Type R powinna byc biała ale tylko w wersji JDM, europejki lepiej wyglądają w czerni albo szwajcarkiej phoenix yellow
    pozdrawiam

ps. widze że znasz się na tym, z chęcią zobaczyłbym jakieś Twoje prace

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zapa Zobacz posta
    śliczne autko
    Rzecz gustu. Mnie się zupełnie nie podoba. Natomiast dobrze nabiera prędkość i ładnie wchodzi na obroty

1- fajna, podoba się.

2- trochę za ciasno

Ale ogólnie dobre!
    D80+18-105 VR | Nissin Di 622 | Velbon 600R | Akcesoria (Hoya, Hama, Lowepro)
    www.fotoryzacja.pl
    TOTAL BEGINNER

Uprawnienia umieszczania postów