Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

Ja dołączę się do zapytanie i dodam jeszcze model Holux M-241 GPS Logger. Jest troszkę droższy niż wymieniony przez kolegę, ale wygląda bardziej COOL:P A tak na serio troszkę bardziej podoba mi się jego sposób zasilania.

Domyślnie

ja odpuscilem zasilanie paluszakmi i nabylem M-245 na razie w dwoch testach sprawdzil sie bardzo dobrze, jeszcze w tym tygodniu go potestuje

Domyślnie

jestem w trakcie testowania, wczesniej w stambule, teraz koncze zwiedzanie kapadocji i musze powiedziec ze w polaczeniu z map w LR sprawuje sie bardzo dobrze, wytrzymuje spokojnie trasy po 12-14 godzin (wiecej nie potrzebowalem, ale postaram sie stestowac ile wytrzymuje na jednym ladowaniu, tylko po wyjezdzie bo nie chce zeby sie okazalo ze zostalem bez logow ) ladowac mozna z sieci lub laptopa
    ustawilem sobie logowanie co 2 sek, zrzucam do gpx HoudahGPS (mac) i dziala tez z MyTracks
    Nieduzy, oprocz logow mozna sprawdzc pare innych rzeczy w trakcie (ilosc kalorii , wysokosci, pare miejsc docelowych, szybkosc, kompas itd)
    Mozna tez zamontowac na rower (jest mocowanie w komplecie)
    Za ta kase sprzet do polecenia
    Oczywiscie same trasy mozna tez przejrzec na innych programach (google earth itd)

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

2 sekundy? Robisz zdjęcia z myśliwca?

Domyślnie

nie ale jesli mam taka mozliwosc to czemu nie? ustawilem sobie przy marszu "co krok", zapamietuje do 200000 punktow wiec i tak tego nie wykorzystam
    ps sprawdzilem w dlugiej trasie i wytrzymuje do 20 godzin na jednym ladowaniu
    Ostatnio edytowane przez marszull ; 08-08-2012 o 01:04

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marszull Zobacz posta
    nie ale jesli mam taka mozliwosc to czemu nie? ustawilem sobie przy marszu "co krok", zapamietuje do 200000 punktow wiec i tak tego nie wykorzystam
    ps sprawdzilem w dlugiej trasie i wytrzymuje do 20 godzin na jednym ladowaniu
    Testowałeś ile czasu będzie pracować przy zapisie co np. minutę zamiast co 2 sekundy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Testowałeś ile czasu będzie pracować przy zapisie co np. minutę zamiast co 2 sekundy?
    nie testowalem bo powyzej 20 godzin bez przerwy nie potrzebuje, ale jak wroce to stestuje
    wykrylem jedna niedogodnosc: trzeba uwazac zeby przypadkowo nie wcisnac klawisza ktory zatrzymuje zapis,
    ale mozna to obejsc w taki sposob ze po uruchomieniu wcisnac klawisz home i zostawic, wtedy wciskanei klawiszy z gornego panelu powoduje przelaczanie miedzy przypisanymi punktami, a nie wplywa na zapis.
    Ostatnio edytowane przez marszull ; 09-08-2012 o 02:29

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów