Close

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 88

Wątek: D2H dziś?

Domyślnie

Taaak, ja go kupiłem
    Ale kupujący jest z Warszawki, a Ty z Gdańska?
    Jeżeli to Ty to chyba przeniosą wątek do giełdy.. Notabene, jak znajdą się kupcy na takie ceny to chyba sprzedam swojego, który jest w dużo lepszym stanie z mniejszym przebiegiem... (ale na razie nie sprzedaję, żeby nie było, że się ogłaszam..)
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

Ale kupił go ten sam koleś który był w "Uwaga na sprzedającego z D70" też było niby 4k przebiegu potem jakoś 80 czy coś koło tego (nie uczę się wątków na pamięć więc nie pamiętam dokładnie) ale było to w Cafe czy "gdzie kupić" - można samemu poszukać

o znalazłem

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=90464

Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JAP Zobacz posta
    Ale kupujący jest z Warszawki, a Ty z Gdańska?
    Jeżeli to Ty to chyba przeniosą wątek do giełdy.. Notabene, jak znajdą się kupcy na takie ceny to chyba sprzedam swojego, który jest w dużo lepszym stanie z mniejszym przebiegiem... (ale na razie nie sprzedaję, żeby nie było, że się ogłaszam..)
    Mój kupiłem z Wrocławia, ten o którym pisałem kupił go za 1200 i sprzedaje za 2800
    D2H,D700, SB800, Jupiter 37A 135, PCS ARSAT H 35 F2,8, Nikkor AiS 28 F2,8, Nikkor 80-200 F2,8, Nikkor 24-70 F2,8, Nikkor 55 F1,2, Nikkor 105 2 DC, Sigma 50 F1,4.

Domyślnie

niezłą przebitkę zrobił - z 1200zł na 2799
    i rozbraja mnie tekst o usterkach - " Nie były dla mnie uciążliwe i po krótkim czasie przestałem wogle na nie zwracać uwagę " Po tygodniu, znaczy się
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Ten gość ma ogólnie "genialne" opisy swoich przedmiotów. Przykład typowego jarmarcznego charakteru i tzw. "drobno-ciułaństwa".
    C5D

Domyślnie

Od takich ludzi to nie kupuję dla zasady nawet jak by dał tylko 100zł drożej... koleś wali ściemę prosto w oczy - nie ma to jak krętactwo

Domyślnie

niezłą przebitkę zrobił - z 1200zł na 2799
    Trochę go poniosło, założę się, że nie pójdzie mu za tyle - chyba, że nastawia się na ludzi, którzy będą o niego pytać, a on "łaskawie" spuści cenę do np. 2000.

Mz powinien dać cenę 1600 to ktoś by się skusił, a on by i tak zarobił.
    No chyba, że żyje tylko z allegro, to przeglądając ilość i jakość jego aukcji musi tak śrubować ceny.
    I tak nie wierzę, że sprzeda za tyle..

Domyślnie

A nie mówiłem? (tzn. pisałem..)
    http://allegro.pl/item586083008_prof...wa_bestia.html

Domyślnie

Hehe dobre

Dodam, że amatorski spacerozoom po założeniu do tego aparatu dostał takiego kopa, że radził sobie całkiem nieźle
    Po za tym nie wiem czy ta mewa to w ogóle ostrość widziała

Domyślnie

Czy ktoś wie co jest uszkodzone w tym aparacie? Czy za jakiś uszkodzenie nie pojdzie dalej... Mam mozliwosc kupic za rozsądne pieniążki D2X z takim uszkodzeniem.
    H_S
    Nikony, nikkory...

Strona 8 z 9 PierwszyPierwszy ... 6789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów