Close

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 88

Wątek: D2H dziś?

Domyślnie

http://allegro.pl/item580397363_niko...ym_stanie.html

no i poszedl za dobra kase, korcilo mnie, zeby nacisnac 'kup teraz', ale ktos byl bardziej zdecydowany i mnie uprzedzil

Domyślnie

Ja go miałem brać już dawno śledzę allegro tak często że raczej nic mi nie ucieknie jak chcę hehe ale ogólnie odpuściłem bo wydaje mi się że był mocno wyjechany - BO po pierwsze user pisze że był jako druga lub trzecia puszka - to znaczy że body już ma sporo latek + drugi właściciel - to jest pikuś ALE karta "której trzeba pomagać" jest wynikiem niezliczonych jej wyjmowań z aparatu do czytnika np - to samo wg mnie ze spustem migawki - lepiej dozbierać parę groszy i kupić D200 lub nawet D80

BTW teraz pytanie za 100pkt - porównywał ktoś D2H i D60 pod względem obrazowania ? Tak pytam bo D60 to najnowsze dzieło z najtańszej półki
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Ja myślę, że za tą cenę było warto zaryzykować i nie zdziwiłbym się gdyby nabywca go wkrótce wystawił znowu...
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

Nowka sztuka - dzis widzialem. Gdzie? Belfast, Jessops. Cena? Chora. Prawie 1000 szterlingow. Sam nie moglem sie nadziwic, ale na dzis bym go nie kupil. Podejrzewam, ze do piet nie dorasta canonowi 5d, czy nikonowi d700, jesli chodzi o fotki. Oczywiscie wiem, ze jest pancerny i takie tam.

Domyślnie

cena dla kolekcjonerów
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

pioter m - chciałbym tylko zauważyć że D2H to body które wyszło w 2003r a D700 "trochę" później w końcu kilka lat w różnicy musi się odbić na postępie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz888 Zobacz posta
    pioter m - chciałbym tylko zauważyć że D2H to body które wyszło w 2003r a D700 "trochę" później w końcu kilka lat w różnicy musi się odbić na postępie
    Rzecz oczywista, jednak cena jest nieadekwatna do mozliwosc nawet, jesli to nowka sztuka.

Domyślnie

Nie no ja doskonale rozumiem co racja to racja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igsux3 Zobacz posta
    http://allegro.pl/item580397363_niko...ym_stanie.html

no i poszedl za dobra kase, korcilo mnie, zeby nacisnac 'kup teraz', ale ktos byl bardziej zdecydowany i mnie uprzedzil
    Cena może i była dobra, kupujący własnie go sprzedaje na Allegro
    D2H,D700, SB800, Jupiter 37A 135, PCS ARSAT H 35 F2,8, Nikkor AiS 28 F2,8, Nikkor 80-200 F2,8, Nikkor 24-70 F2,8, Nikkor 55 F1,2, Nikkor 105 2 DC, Sigma 50 F1,4.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez --Arkadia-- Zobacz posta
    już ktoś go zgarnął - czy to był ktoś z forum ?
    Taaak, ja go kupiłem
    D2H,D700, SB800, Jupiter 37A 135, PCS ARSAT H 35 F2,8, Nikkor AiS 28 F2,8, Nikkor 80-200 F2,8, Nikkor 24-70 F2,8, Nikkor 55 F1,2, Nikkor 105 2 DC, Sigma 50 F1,4.

Strona 7 z 9 PierwszyPierwszy ... 56789 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów