Close

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 88

Wątek: D2H dziś?

Domyślnie

No widziałem właśnie rano już chyba to licytuje ktoś kto nie czyta naszego forum
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Domyślnie

Albo ktoś czyta i sztucznie podbija.
    F5 z MF-28, d700, D300, SB-900 Magnifax 4 C-41 i RA-4

Domyślnie

Wątpię - jak dla mnie to ta aukcja jest już po za moim zainteresowaniem za te 2.5k o których tutaj rozmawialiśmy to był sens - za 3k no jeszcze umówmy się że jak ktoś potrzebuje dużo fps, za 3,5k nie ma już sensu absolutnie... bo za tyle można mieć wspomniane przeze mnie alternatywy - ja obstawiam że podbijają ludzie którzy nie zorientowali się jeszcze że nie mają tak naprawdę tam gwarancji (i przyjdzie zimny prysznic jak trzeba będzie wysłać do serwisu bo nie dosyć że to nie stricte PL gwarancja to jeszcze bez paragonu) a dwa że ludzie łapiący się na slogan "poprzednik D3" i nie rozważający nawet co one oferują ale że wygląda podobnie to biorą w końcu będą bardziej PRO

Domyślnie

To akurat ja zalicytowałem owe 2500 a cena jaka jest obecnie wylicytowana to już raczej żart.
    Potrzebowałem czegoś szybkiego ale nie za takie pieniadze.
    Życzę szczęśliwemu nabywcy duzo radości z zakupu
    D2H,D700, SB800, Jupiter 37A 135, PCS ARSAT H 35 F2,8, Nikkor AiS 28 F2,8, Nikkor 80-200 F2,8, Nikkor 24-70 F2,8, Nikkor 55 F1,2, Nikkor 105 2 DC, Sigma 50 F1,4.

Domyślnie

Jeszcze nie śmiejmy się z ceny 3500zł bo jak widzę używane D300 za 5100 kilka godz przed końcem to już mi się na śmiech zbiera w końcu ten D2H jeszcze parę dni będzie stał bo wątpię że sprzedawca go zdejmie z aukcji mając perspektywę podbicia ceny a wtedy jak się skończy za jakieś np 4500zł to będę się chyba ze 2-3 dni śmiał

Domyślnie

Ci licytujący nie wiedzą chyba na co się decydują, dla mnie ta cena jest... nieuczciwa, tzn. mi by było głupio sprzedać za taką cenę bo przewidywałbym zawód nowego nabywcy.
    Oni pewnie naczytali się przeglądów o D2h, które w większości wychwalały go pod niebiosa, ale zapomnieli popatrzeć kiedy były pisane!

Przy okazji: dzisiaj robiłem turniej koszykówki i d2h był wyraźnie wolniejszy od d200, coś się chyba zepsuło, tak jakby nie widział, że odległość od obiektu się zmieniła, działał z opóźnieniem, a sprawdzałem różne obiektywy na obydwu.
    Miał ktoś taką awarię af w jakimkolwiek aparacie?

Boję się, że w serwisie powiedzą, że af działa (bo działa), ale on przedtem nie tylko działał, ale zapier***.
    Wie ktoś co się mogło stać?
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

Dziwie sie tez sprzedawcy, ze nie napisze konkretnie, ze to o body nie ma gwarancji!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Płock

Domyślnie

A ja znalazłem w e-oko.pl dwa nikony: jeden to d2x za 3700 a drugi to d2xs za 5600 może ktoś szuka takiego sprzętu to tam w komisie jest. Pozdrawiam.
    Żegnam Was już czas...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mariusz888 Zobacz posta
    Jeszcze nie śmiejmy się z ceny 3500zł bo jak widzę używane D300 za 5100 kilka godz przed końcem to już mi się na śmiech zbiera
    Ja bym się nie śmiał. Aktualnie na giełdzie forumowej jest D300 za 5400zł. Co prawda tylko 140 klatek pstryknięte, ale też używka. Jeżeli myśleliśmy, że kryzys dosięgnie tylko korporacje to nie. On dosięga przedewszystkim ludzi, a jak ludzi to i rynek wtórny.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

No nie wiem - teraz przeglądam ich stronę i nijak nie widzę tych D2X - wiem tylko że jednego ale dosyć zjechanego D2X mają na allegro

Strona 3 z 9 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów