Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Domyślnie Z Neptunem.......

kolejne z Gdanska krajobraz miejski

Domyślnie

Bardzo dobre zdjecie mz. Widac dbalosc o staranny kadr. Czuje sie perspektywe. Wszystko razem sprawia, ze zdjecie do mnie trafia.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Kolejna bardzo dobra praca podoba mnie się jak diabli
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

A ja myślę że światło które próbowałeś dorobić z braku naturalnego trochę nie wyszło. Swiatło padające na kamienice trochę się "gryzie" z tym co widać na niebie, jest za ciepłe. Pozatym fotka b. dobra, widać staranność obróbki, jak zwykle u Ciebie. Pozdrawiam

Domyślnie

Ładnie Janusz, bardzo ładnie. Podoba mi się to bure niebo i grające z nim stonowane kolory kamienic.
    LED ZEPPELIN

kulten
    Gość

Domyślnie

Minimalnie za ciepło co widać najbardziej po kamienicy z prawej strony. Ale i tak mi się podoba, zwłaszcza łądnie niebo się komponuje z resztą.

Domyślnie

Fajne. Perspektywa taka, że aż wpada się w to zdjęcie.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    A ja myślę że światło które próbowałeś dorobić z braku naturalnego trochę nie wyszło. Swiatło padające na kamienice trochę się "gryzie" z tym co widać na niebie, jest za ciepłe. Pozatym fotka b. dobra, widać staranność obróbki, jak zwykle u Ciebie. Pozdrawiam
    mam wersję chłodniejszą Zen , mogę Ci podesłac na pm - tak chciałem ,mz. Gdańsk w takiej tonacji ładniej wyglada starsi forumowicze wiedzą że lubię Ciepłe kolorki (kiedyś jeszcze przy D200 często robiłem takie foty )

Domyślnie

Dałbym Ci chociaż jedną gwiazdkę,......ale nie mogę....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów