Close

Strona 7 z 69 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 682

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mnipu Zobacz posta
    Nie wiem, gdzie można kupić dyfuzor, ale już wiem, jak ją zmodować tak, żeby działała na chińskich wyzwalaczach :
    http://www.flickr.com/groups/strobis...7615498872326/
    Ktoś próbował?
    mikkay 2 posty wyżej była odpowiedz
    "Love is like a Rubix Cube, there are countless numbers of wrong twists and turns, but when you get it right, it looks perfect no matter what way you look at it”

Domyślnie

No tak, ale jest jakiś inny sposób by nie grzebać w bebechach?

Domyślnie

A nie wystarczy kupić wyzwalaczy z gorącą stopką? Wpinasz lampę, mocujesz na statywie i działa. Ta lampa ma jakąś inną stopkę czy co?
    FX był i się zmył...

Domyślnie

Ta lampa nie ma "prawdziwego" manuala. Jedyne, co możesz ustawić, to siłę błysku. Jak sie jednak pogrzebie w bebechach, to -podobno- już można normalnie. Ehh.... Mogli od razu wlutować takie gniazdo.

Domyślnie

Witam! Jestem to po raz pierwszy więc chciałbym wszystkich serdecznie powitać. Co do lampy to zapytam czy da się ją wyzwolić tak jak pisał(a) rg2000 dwa posty wyżej czy brak "prawdziwego" manuala na to nie pozwala?
    Pozdrawiam Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myping Zobacz posta
    Co do lampy to zapytam czy da się ją wyzwolić tak jak pisał(a) rg2000 dwa posty wyżej czy brak "prawdziwego" manuala na to nie pozwala?
    Ktoś zna odpowiedź na to pytanie?

Domyślnie

Nie da się podobno.Bez grzebania w bebechach można ją wyzwolić przez wbudowaną fotocele, lub kabell przenoszący ttl.

Domyślnie

Tylko teraz niech ktos mi powie co trzeba tam dokladnie zrobic zeby miec ,,pelnego " manuala ,co dodac i wlutowac,kupilem ta lampe jestem bardzo zadowolony ale dzisiaj jak otrzymalem radiowy wyzwalacz okazalo sie ze niedziala ;/ Przynajmniej dobrze dziala jako slave.

Domyślnie

Nie da się nic wlutować, żeby miała "pełnego" manuala. Tzn. nawet po przeróbce, do której podałem link powyżej, będziesz mógł tylko kontrolować siłę błysku i zdaje się, że będzie zawsze ustawiona na 35 mm. Obejrzyj dokładnie filmiki i do dzieła. Daj znać, jak poszło!

Strona 7 z 69 PierwszyPierwszy ... 567891757 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów