Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Dzika róża

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eldritch Zobacz posta
    taaak, np. pewne koty... miał
    A czyzby to byla aluzja do wstawionego przez mnie zdjecia ? Jesli tak, to poprosze o komentarz w moim watku. Tylko prosilbym o troszke bardziej konstruktywny niz jedynie emotka. Sam przyznasz, ze Twoj pierwszy post w tym watku nie nie wniosl do dyskusji. Drugi owszem, na pewno pomoze koledze i to bardzo.
    Co do mojej wypowiedzi to mialem tez na mysli to, ze jesli kolega zaczal juz pstrykac i uwaza, ze jakas fotka wyszla mu dobrze, to dobrze ze je tu wkleja. Dzieki temu, bardziej doswiadczeni ludzie (np tacy jak Ty) mogo pokazac mu bledy, moze czasem zasugerowac jakis inny kadr itp. Zreszta pewnie doskonale wiesz o co mi chodzi, wiec nie bede sie tu rozwodzil. Najgorzej moim zdaniem to tylko czytac i narzekac, ze ta zla, tamta slaba itd nie pokazujac nic swojego, czekajac na jekies arcydzielo, ktore nigdy sie nie pojawi. Bo jak wszyscy doskonalem wiemy, fotografia to sztuka ktora wymaga mase pracy, doswiadczenia i byc moze wskazowek bardziej doswiadczonych kolegow. Od tego wlasnie sa takie fora,

Domyślnie

eee nie - nie widziałem żadnego Twojego zdjęcia, chodziło mi o INNE koty...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

No fakt, kotow tu ostatnio sporo.
    Milo mi, ze nie odebrales tego jako atak na swoja osobe, i ze nie zaczales bezsensownej klotni o nic.
    Szacun i wracamy do ogladania fotek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów