Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Navara zimowo

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Navara zimowo

Przedstawiam kilka kadrów wykonanych w miniony weekend. Nie jest to może szczyt kunsztu, ale bez filtra polaryzacyjnego w takim ostrym słońcu jak miałem, ciężko mi było osiągnąć lepsze efekty. Natomiast starałem się jak mogłem. No i samochód jest brudny można powiedzieć celowo, chciałem pokazać, że też może się pobrudzić a nie tylko przemieszczać jak byle SUV Oceniajcie sami.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

i na koniec taki bonusik:
    7.

Domyślnie

zdjęcia masz gotowe do wystawienia na allegro
    - numer rejestracyjny zasłonięty -
    dwa regały sprzętu

Domyślnie

wg mnie tylko 3 daje rade reszta mi nie podchodzi. kadry nieciekawie pokrzywione, na niektórych koła nie w tą stronę (a felgi przecież ma ładne), pochlapany przód wygląda fajnie ale brud na boku autka jest mało atrakcyjny

Domyślnie

to nie mój samochód, więc numer musi być zakryty. na allegro to trochę za duży rozmiar jednak

Domyślnie

mi sie podoba tylko nr 3 reszta... niskie stany średnie niestety
    D500+MB-D17 (newell) | Σ150-600S | Σ17-50/2.8 | Induro GIT304+Benro GH-2 | Lowepro Whistler BP 450 AW | Vortex Razor HD II 27-60x85 | Genesis A3+Manfrotto MVH500AH | Vortex Viper HD 10x42

Domyślnie

a co byście poradzili, aby w przyszłości uzyskać lepsze efekty?

Domyślnie

jak juz focić to czyste auta, bo jak są w akcji to niech będą brudne, w tej sytuacji to tylko widze brudny samochód
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    chciałem pokazać, że też może się pobrudzić a nie tylko przemieszczać jak byle SUV
    zapewniam Cię, że taki SUV jakim jest Subaru Forester też wiele potrafi
    A tak przy okazji, jak to auto się prowadzi na krętej drodze ??
    Kusząca propozycja dla mogących odliczyć VAT ale słyszałem, że ze względu na tylne zawieszenie prowadzi się jak półciężarówkę. I nie piszę tego złośliwie, a raczej ciekaw subiektywnych wrażeń.

Domyślnie

co do samych zdjęć, to nie mam zupełnie doświadczenia przy motoryzacji, dlatego musicie mi wybaczyć

co do subaryny - klasa sama dla siebie

a co do prowadzenia tej krowy ze zdjęć - ponad 2 tony masy...prowadzi się niezbyt precyzyjnie, wspomaganie trochę przesadzone, tył straszliwie ucieka...ale nawet bez reduktora przy 4x4 wjedzie prawie wszędzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erde Zobacz posta
    ale nawet bez reduktora przy 4x4 wjedzie prawie wszędzie
    ale nie na takich oponkach

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów