Witam. Jakiś czas temu byłem na forum jako lucien, ale udało się nabyć znowu Nikona.
Szukaj
Witam. Jakiś czas temu byłem na forum jako lucien, ale udało się nabyć znowu Nikona.
Witam Wszystkich Forumowiczow i Forumowiczki
Niedawno po przeczytaniu serii testow i opini zdecydowalem sie na zakup Nikona D 5000 z obiektywem 18-105 VR w EURO RTV w Warszawie. Wczesniej mialem Olympusa E-330, jednak jego pewne ograniczenia techniczne zmusily mnie do wymiany na wspolczesny sprzet. Mam nadzieje, ze Nikon bedzie mi sluzyl dzielnie min 2.5 roku ( tyle bedzie splacany )![]()
Łukasz Romanowski
D5000 + 18-105 VR
Witam Od 3 dni jestem szczęśliwym posiadaczem (bo czy szczęśliwym użytkownikiem to jeszcze nie wiem ) Nikona D90 + 18-105 VR. Cały czas czytam instrukcję, ale i tak ogrom funkcji mnie przeraża. Pozdrawiam serdecznie i zabieram się za przeglądanie forum, czytanie książek fotograficznych itp.
Witam wszystkich
Po kilku latach mojej abstynencji postanowiłem powrócić do mojego dawnego hobby, z tytułu posiadania jeszcze analogowego Nikosia z ostatnim nie sprzedanym szkłem, wybór padł na puszkę D90.
Notabene wczoraj, po zakupie w przypływie mojej wielkiej radości aparat spadł mi na beton
Chciałoby się głośno krzyknąć ku... mać, widać lekkie zadrapnie w okolicach baterii ale na szczęście nic się poważnego nie stało (poza tym zadrapaniem), tak obiektyw jak i sama puszka - żyją i mają się całkiem dobrze.
Dzisiaj dalsza część "macania" i rozpoznawania zawiłości sprzętu.
D90 + Sigma 28-135 ASP IF
Pozdrawiam serdecznie.
Witam wszystkich ! Dopiero zaczynam przygodę z lustrzankami etc, niedługo będę bazować na D40 bądź D60Wcześniej, ok. 3 lat obsługiwałam kompakta, który jak widać już mi nie wystarcza
Pozdrawiam
Dopiero się uczę..
Nikon D40 + Nikkor 18-55 VR
Witam.
Od 04/2010 jestem posiadaczem D5000 + Nikkor 18-105 VR. Zawsze lubiłem fotografować ale Nikon to moja pierwsza lustrzanka cyfrowa - wcześniejsze zabawki to Zenit TTL i kompakty cyfrowe hp, sony i canon. Już kilka miesięcy czytam to forum , aż w końcu postanowiłem się zarejestrować, no i przywitać z Wami. Pozdrawiam.
Witam
Mam na imię Tomek i mam Nikona. Dodatkowo żeby nie kusiło mnie siedzenie w domu do kompletu mam 2 labradory.
Cześć wszystkim.
Od paru lat bawię się fotografią amatorsko.
Używam d5000 + parę szkieł.
Pozdrawiam, Mariusz
Witam również
Początkujący od kilku miesięcy.
Pozdr.
D3000/N35 1.8/N18-55 VR/S70-300/SB900
Skontaktuj się z nami