Close

Strona 98 z 205 PierwszyPierwszy ... 488896979899100108148198 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 971 do 980 z 2048

Domyślnie

Witam wszystkich
    od paru dni jestem posiadaczem d90. Podniosłem trochę statystykę
    d90 polecił znajomy, zaaprobowała wygoda trzymania w porównaniu z d5000.
    Trochę zastanawiałem się nad Olympusem ale żona wybiła mi z głowy

Domyślnie

Mądra żona

Witamy na Forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Taaa... laski to od razu się wita. I to jeszcze z zajebiaszczym uśmieszkiem
    Eee tam Za bardzo szukasz podtekstu
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

AKTROS
    Gość

Domyślnie Witam :)

Witam nazywam sie Artur i jestem nowy a co za tym idzie bardzo "zielony" fajnie by bylo gdyby ktos dal rade wprowadzic mnie w swiat fotografii. Póki co mam sprzet i to co przeczytalem
    Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 15-06-2010 o 18:11 Powód: ort. "Puki"

Domyślnie

Witam wszystkich,
    Niedawno przesiadłem się z kulpiksa na D90. "Moc jest potężna" , nie wiem czy nie zbyt potężna jak dla żółtodzioba, ale mam nadzieję, że lektura forum i dobre rady szanownych kolegów pozwolą zrobić postępy
    pozdrawiam wszystkich,
    Michał

Oszczędny w słowach Awatar Banita071
    Miasto
    warszawa-wawer/gdańsk

Domyślnie

witam wszystkich
    zarejstrowałem się już jakiś czasu temu ale moja aktywnośc była dosyć mała stąd witam wszystkich dopiero dzisiaj ale równie sedecznie jakbym uczynił to przedtem

od wielu lat jest Nikoniarze ... mam D80, F50 i parę miłych fanjnych staroci
    w ciągu najbliższego tygodnia lub dwóch kupuję D700 z 14-24, 24-70, 70-200 i coś tam jeszcze
    raz jeszcze witam wszystkich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Banita071 Zobacz posta
    w ciągu najbliższego tygodnia lub dwóch kupuję D700 z 14-24, 24-70, 70-200 i coś tam jeszcze
    No już się tak nie chwal...
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Oszczędny w słowach Awatar Banita071
    Miasto
    warszawa-wawer/gdańsk

Domyślnie

więc nie kupuję

Domyślnie

To i ja sie przywitam, prosto z uk, Hello !

Domyślnie Witam- zdradziłem Pentaxa .

Witam wszystkich . Dotąd byłem przedstawicielem marki Pentax ( K20 K7+ szklarnia). Za ciągłymi namowami żony ,aby zmienić aparat na taki ,którym by i ona zrobiła dobre zdjęcie zapadła decyzja o sprzedaży systemu. Dylematów było mnóstwo! Wybór był między N D90 ,a C 50D .Padło na Nikona i.... jest Super ! Jestem pod dużym wrażeniem jakości sprzętu ( D90 + 18+105+ grip na początek) .Dużo naczytałem się o jakości plastiku,sposobie wykończenie i.t.p. Moje wrażenia: plastik i gumy może trochę gorszę ,ale bez przesady, większość potrzebnych funkcji wyciągnięta na zewnątrz body (auto fokus, pomiar światła ,iso, WB, ) Pomiar światła w porównaniu do K20d i K7 -Idealny (zdecydowanie mniejsza ilość błędów) fokus- duuużo cichszy ,szybszy i czyba celniejszy, lampa błyskowa (wbudowana) zdecydowanie mocniejsza-ale to akurat może wynika z poprawniejszego pomiaru światła. To tyle na szybko ,ogólnie wstyd przyznać ,ale żona miała rację ! Pozdrawiam wszystkich !

Strona 98 z 205 PierwszyPierwszy ... 488896979899100108148198 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów