No to i ja się przywitam
Moja przygoda z fotografią, zaczęła się jakieś 20 lat temu, w ciemni i smrodzie chemii, potem była długa przerwa. Obecnie kupuję D5000 + 18-55 i 55-200, i zamierzam wrócić do tego - jakże ciekawego zajęcia![]()
Szukaj
No to i ja się przywitam
Moja przygoda z fotografią, zaczęła się jakieś 20 lat temu, w ciemni i smrodzie chemii, potem była długa przerwa. Obecnie kupuję D5000 + 18-55 i 55-200, i zamierzam wrócić do tego - jakże ciekawego zajęcia![]()
Witam Wszystkich. D500 + AF S 18-55.
Karol ze Świetokrzyskiego wita cale forum![]()
Cześć. To mój pierwszy post na forum i chciałem się przywitać się.
Jestem ze Ślaska Szczecińskiego i szukam kompanów/ek do wspólnych sesji rozbieranych. Są chętne (osoby)?
D40 | 18-55 | SD-2GB | UV-52mm | Trumny z tektury falistej | Patenty | Nikon? | Ostre Koło | RENTANAL
To teraz ja
Witam forumowiczów z Księstwa Rudawskiego.
Witam wszystkich serdecznie. Od niedawna przesiadka z C na N i strasznie zadowolony. Pozdrawiam
Ja również witam wszystkich
Forum Nikona czytam już od dawna, mimo że sprzęt posiadam innej firmy...
I na pewno jeszcze trochę czasu minie zanim odważę się pokazać tu zrobione przeze mnie zdjęcia.
Witam wszystkich. W dorosłość wkroczyłem dość dawno temu, i teraz gdy pojawiła się latorośl, postanowiłem zamienić zabawę aparatem w fotografowanie.
Do tej pory bawiłem się małą małpką Canon A510. To taka zabawka, ale grunt że ma pełny manual. Ale jej ograniczenia (głównie szybkość) irytują mnie.
Poza tym interesuje mnie na przyszłość fotografia studyjna.
Witam wszystkich użytkowników forum.
Kilka miesięcy temu zakupiłem swojego pierwszego nikona d80.
Potem wszystko wydarzyło się szybko.
Pod młotek poszły wszystkie canony i osprzęt
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami