Witam wszystkich ponownie po dluższej nieobecności.
Tym razem w wersji grzeczniejszej
Jarek
Szukaj
Witam wszystkich ponownie po dluższej nieobecności.
Tym razem w wersji grzeczniejszej
Jarek
... temporary out of order ...
Ja tez witam wszystkich bardzo serdecznie)
parę dni temu witałem was jako zwykły szary człowiek,
dziś witam was jako szczęśliwy posiadacz nikona
witojcie, hej !
Jako świeżo zarejestrowany użytkownik forum witam się z pozostałymi.
Fotografią interesuję się od dłuższego czasu i kilka aparatów już przerobiłem ale zaledwie 2 miesiące temu kupiłem swoją pierwszą lustrzankę, postawiłem na NIKONA D60 + 18-55 VR kit i mam nadzieję że posłuży mi długo. Póki co działa bez zarzutu i jestem z niej zadowolony mimo iż nie znam wszystkich jej opcji i możliwości. Powoli się z nią zapoznaję i uczę. Pstrykam już jakiś czas ale są to zwykłe fotki dla mnie (do szuflady). Nie robię tego dla kariery czy zarobku (chodź myślałem o tym)
Jestem kompletnym laikiem i amatorem, cieszę się że jest to forum, myślę że wiele się tutaj nauczę.
Pozostaje mi tylko mieć nadzieję że nikt tutaj nie opluwa i nie miesza z błotem laików którzy często nie do końca rozumieją tematykę fotografii i czasem zdarzy im się wyjechać z jakąś głupotą która dla większości pro tutaj wyda się żenująca i śmieszna.
Najwyższy czas się przywitaćWitam wszystkich.
Z d70tką w dłoniach dołączam do Nikonowskiej braci. Jak narazie tylko czytam Forum, orientuje się w zwyczajach
Pozdrawiam
Maciek
w karierze kazdego forumowicza przychodzi taki moment ze trzeba się przywitac ponownie...
I to właśnie, po osiągnięcu magicznej granicy 666 postów, z przyjemnością czynię
Oczywiście z tego miejsca przypomne słowa przeboju ubiegłego lata:
Czy już widzisz kształty drzew
A czy rozumiesz ptaków śpiew
Czarna mewa goni białą mewę
Z czym ci się to kojarzy
Czy już słyszysz łoskot fal
Czy cię nie razi słońca blask
Oto nadciągają kumulusy
Chyba rozumiesz, co to znaczy
Szatan, szatan. Szatan, szatan. oł je, oł je
PS - A gdyby nie xandre i maclat (witajcie serdecznie), to ten "powitalny" post nosiłby nr... no właśnie![]()
SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem
Chciałabym się przywitać i przedstawić szanownej społeczności forumowejAgnieszka jestem... i żyję sobie jeszcze po studencku..
Forum przeglądam już od jakiegoś czasu i czuję, że dużo się tu uczę. A jest czego, bo dopiero zaczynam się wkręcać w temat. Rozgryzam sekrety mojego d90 i staram się szkolić oko w łapaniu ciekawych kadrów, PS to dla mnie totalna czarna magia.. Ale i tak fotografowanie mnie cieszy i pobyt na tym forum też
Pozdrawiam
Witam Wszystkich forumowiczów .Własnie zaczeła sie moja przygoda z nikonem .............
Skromniutko witam się... Laik ze mnie. Czytam, uczę się.
Pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami