Witam wszystkich i pozdrawiam ----- Przeszłem z systemu SONY , miałem ich trochę łącznie z A700 . Obecnie Nikon D80 i kompletuje obiektywy jest to mój początek w w systemie Nikona . Olek.
Szukaj
Witam wszystkich i pozdrawiam ----- Przeszłem z systemu SONY , miałem ich trochę łącznie z A700 . Obecnie Nikon D80 i kompletuje obiektywy jest to mój początek w w systemie Nikona . Olek.
Witam wszystkich bardzo serdecznie!![]()
Witam wszystkich na jakże zacnym forumZ fotografią jestem już od kilku lat, lecz prawdziwą przygodę zacząłem w lipcu 2008. Wtedy kupiłem pierwsze lusterko - D60. Do dziś go używam lecz zamierzam zmienić go na D90. Mam kilka szkiełek i słabiutką SB-400 ale są plany na SB-900 :P Mam nadzieję, że będzie mi się tu miło czytało to co piszecie;] Pozdrawiam, Rafał
Nikon D90+N35 f1.8+N50 f1.4+N55-200VR+SB-900+SB-400
Witajcie
Używam dziś jednej rzeczy z napisem Nikon - dekielka od Nikkora 24-85![]()
Dzień dobry, witam, cześć
Jako nowy uczestnik forum chcę się przywitać. Fotografią zajmuję się od dwóch lat, z lepszym lub gorszym skutkiem. Obecnie jestem w posiadaniu Nikona D60. Czytam forum od kilku tygodni i myślę że wiele się się od was można nauczyć. Mam nadzieję ze pomożecie mi szkolić warsztat, nie boję się krytyki im bardziej mnie zjedziecie tym więcej się nauczę, a tym samym ja będę dostrzegał więcej piękna w waszych fotkach. Początki zawsze trudne, a strach ma wielkie oczy
Pozdrawiam
Witam !
Do usłyszenia na forum![]()
NIKON FX | PENTAX DX
Witam wszystkich serdecznie.
Pierwszy post na forum - pierwsze koty za płoty
Pozdrowienia dla użytkowników forum i Nikona oczywiście.
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum.
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
W końcu po wielu miesiącach obserwacji i czytania różnych wątków przyszedł czas na przywitanie się z kolegami na forum. Od początku mojej zabawy w fotografie jestem z Nikonem. Pierwsza lustrzanka to Nikon d50 a od miesiąca D90 i parę szkiełek
Pozdrawiam
To i ja się przywitam. Jako stara podczytywaczka forumczas się wreszcie odezwać. W moim posiadaniu jest D90 narazie z kitowym obiektywem.
Pozdrawiam serdecznie.
Skontaktuj się z nami