Close

Strona 58 z 205 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 571 do 580 z 2048

Domyślnie

Witam wszystkich Jestem tu nowy, wiec wypadało sie przywitać

Domyślnie Nowy w Kraku

Witam z Grodu Kraka !

W fotografii nie jestem może żółtodziobem bo bawiłem się od pierwszej komunii - Smiena. Potem był Zenit XP, który był naprawdę świetny. No a potem przesiadłem się na Minoltę 505 Si. Trochę jednak zaśniedziałem a za dużo prymitywnego pstrykania trochę odzwyczaiło mnie od myślenia przez obiektyw. Uznałem więc, że czas się pozbierać do kupy i spełniłem marzenie, które dawno mnie prześladowało czyli zakup cyfrowej lustrzanki. Szczerze mówiąc nie mam nic do analogów ale po prostu są droższe w utrzymaniu. Nadszedł więc czas Nikona D80 (na razie z Nikkorem 18-105). Zobaczymy co z tego wyjdzie. Chciałbym na razie tylko nauczyć się robić dobre proste zdjęcia. Potem może portret i makro. Zobaczymy.

Pozdrawiam
    Seth Cracow
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Witam wszystkich na forum. Swoją przygodę z Nikonem zacząłem od niedawna bo od października 2008r. Zakupiłem wówczas D80 z "kitowym" AF-S 18-70 f/3.5-4.5 G DX IF-ED. Wcześniej używałem kompaktu Minolta Z10. Jestem początkującym "fotografem" którego chłonie magia fotografii. Dzięki forum dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Witam wszystkich forumowiczów. Fotografuję amatorsko już prawie 20 lat. Nikonem od niedawna. Czytam forum długo, teraz zdecydowałem się zalogować. Jak na razie poznaję swój sprzęt a forum czytam szukając odpowiedzi na pytania, których nie ma instrukcji. Pozdrawiam i życzę wszystkim samych udanych zdjęć. Pozdrawiam Paweł
    D 7100 (po D90)/Zenit ET/trochę klamotów

Domyślnie

Cześć Wszystkim!
    Mam na imię Piotr, mieszkam w W-wie, jestem wierny Nikonowi (lustrzanki) już ładnych parę lat - F70, a teraz D40. Pstrykam tylko amatorsko i wciąż się uczę.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Witam serdecznie

Nazywam się Patrycja, dotychczas na różnych aparatach namiętnie spełniałam swoje "artystyczne potrzeby". Jakiś czas spełniłam swoje marzenia (d90 narazie nikkor 18-105) i uczę się, uczę i uczę pewnie dla większości podstaw. Póki mam inspirację, mało co mnie zraża Moją miłością są psy i to one były i będą moim motorem napędowym, również fotograficznym.
    To, co kocham Le Monde D'or FCI

rafo87
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

Forum ciągle mi pomaga, z racji że jestem jeszcze zieloniutki w tej materii Planuje zakup Nikona D90 + SB-900 + i tu się zaczynają schody, myślę nad N18-200 VR, albo coś jaśniejszego + jakaś stałka i liczę że dzięki temu forum znajdę tu odpowiedź. Pozdrawiam.

Domyślnie

Witam.
    Od grudnia fotografuje Nikonem D80 z N 18-55VR i S70-300, i jestem z tego kompletu bardzo zadowolonony. Przeważnie fotografuję sport, a szczególnie siatkówkę.
    Pozdrawiam,
    Maciej

Domyślnie

Witam!
    Jestem Rafał.
    Dzisiaj (14.03.09) natknąłem się w Warszawie na grupkę z forum i dostałem prikaz zarejestrowania się Oto jestem. Niestety nick Diodak jest zajęty
    Fotografuję odkąd pamiętam. Zenit 122, potem kompakcik Minolty, powrót do analoga czyli F80 a teraz radośnie używam D60.

P.S.
    Mam nadzieję, że "chińczyk" był smaczny!
    Nikon D60 z KITowym 18-55mm VR + Pentacon 50mm 1.8 / F80 z Nikkor AF 28-105mm

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DiodakXP Zobacz posta
    Mam nadzieję, że "chińczyk" był smaczny!
    Zjedliście shaolina?
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 58 z 205 PierwszyPierwszy ... 848565758596068108158 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów