Close

Strona 57 z 205 PierwszyPierwszy ... 747555657585967107157 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 561 do 570 z 2048

Domyślnie Dzien dobry

Witam.

Nie znalazlem konkretnego watku gdzie moglbym powiedziec dzien dobry, wiec pozawalam sobie w najluzniejszym jaki znalazlem.
    Dotychczas i nadal jestem milosnikiem fotografii analogowej. Niestety nadszedl kryzys i uslyszalem w firmie, ze musze zmienic stanowisko z pana od wyboru zdjec na pana fotografa. Kierownictwo dalo do uzytkowania - uwaga nie pluc - EOSa 1D i powiedzialo, ze mam kupic sprzet w przeciagu pol roku (czy cos kolo tego). EOS nie spodobal mi sie po godzinie zabawy (pewnie przez obiektyw, ktory niby ostrzy ale robi takie dziwnie maloostre zdjecia), za to spodobal sie Nikon kolegi. No i padlo. Przez ten czas, gdy bede czekal az stanieje D700, poczytam posty i zapoznam sie z tym miejscem. Moze doczekam sie az cena dojdzie do 8000,- zl albo az pojawi sie D700x. To tyle w kwestii przywitania.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Witam. Jestem Rafał
    Mam Fuji S6500 i wiele gratów. Zbieram kase na D90
    Pozdrawiam, Rafał...

Domyślnie

Witamy
    Będziesz robił zdjęcia i będą Ci za to płacic - pomyśl z tej strony
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Witam Dawid 25 lat i zaczynam zabawe od nikona d80 + 18-55 DX VR+ Nikkor Obiektyw 50mm f/1.8D

Witam!
    Od kilku dni posiadacz NIKONA Pozdrawiam Resztę użytkowników!
    > Nikon d80 + 18-105VR <
    Marcin_franz (WLKP)

Domyślnie

Cześć Wszystkim.

Zacząłem już pytać o pewne sprawy i zaniedbałem savoir vivre.

Naprawiam błąd towarzyski; Mam na imię Igor i niestety do młodzieży od pewnego czasu mnie nie zaliczają...

Zawsze miałem jakaś analogową małpkę (i na szczęście - teraz z przyjemnością oglądam zdjęcia).
    W 2007 pożyczyłem na wakacje canona A95 i wsiąkłem - zaczęła się zabawa.
    Zakupiłem więc fuji S5600 i z pomocą forumowiczów fujiklubu http://fujiklub.pl/index.php poznałem podstawy świadomego fotografowania.
    Wciągnęła mnie w końcu mania lustrzankowa. Na początek zakupiłem F60 i N35-80. Później D50 i 18-55VR. No i obowiązkowy 50/1,8

Aż w końcu uznałem, że nie mam już czasu i ochoty na cyfrę i zamieniłem na F90x. Teraz jeszcze myślę o FM FE lub FG.

Wykorzystałem już bardzo dużo Waszej wiedzy, liczę na więcej, a może kiedyś ja będę miał coś niegłupiego do powiedzenia?

Pozdrawiam igg

Domyślnie

O to chyba tylko ja zostałem, bo burak ze mnie i sie nie przywitałem.

Jestem Michał, to chyba wystarczy, sprzet jakis tam, oczywiscie jest niewspolmiernie wyzszej klasy od moich umiejetnosci. amatorka, hobby, ot tak sobie pstrykam, bo lubie.
    pucha, szklarnia, sabinki i kilka innych rzeczy do amatorki

Domyślnie

Witam
    Mało piszę ponieważ przy tak duzej populacji na forach ktos wyrazi podobne zdanie do mojego lub odpowie na pytanie na ktore bym mogl odpowiedziec.
    Zwykle czytam i nie produkuje postow ze wzgledu na oszczednosc dla wszystkich
    Pozdrawiam
    szkudlarek

maniak666
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich

Poziom forum zdecydowal o tym w jaki system wszedlem.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    częstochowa

Domyślnie

Witam wszystkich forumowiczów, dobrze zorganizowane forum więc będe tutaj często zaglądał

Strona 57 z 205 PierwszyPierwszy ... 747555657585967107157 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów