Close

Strona 54 z 205 PierwszyPierwszy ... 444525354555664104154 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 2048

Domyślnie

Witam, jestem nowy nie tylko na forum ale i w świecie fotografi. Postanowilem głębiej sie zainteresować fotografia jako ze zajmuje sie obróbką zdjęć i ostatnio zacząłem troszke pstrykać kompaktem Lumixa.
    No i w koncu postanowilem wejsc w swiat fotografi i zakupic jakis fajny aparacik. Pierwsze co przyszlo mi do glowy to tylko Nikon i oto jestem.
    Sony A7R III / Sony 85mm 1.4 G master / Quadralite Atlas 600
    www.facebook.com/jasinskifoto
    www.instagram.com/marcinjasinskiphoto

Domyślnie

Witam, mam nadzieje, ze moje pytania będą przemyślane i oryginalne
    D40 + Nikkor AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G + Nikkor AF-S DX 55-200mm f/4-5.6G ED + Nikkor AF-S 50mm f/1.4G + HOYA HMC x2

Domyślnie

Witam.
    Jako niedawno zarejestrowany użytkownik (choć jestem z Wami od niemal roku), pragnę serdecznie powitać wszystkich odwiedzających to forum. Jednocześnie dziękuję za mnóstwo wiedzy, którą posiadłem dzięki Waszym postom. Przygodę z fotografią zacząłem już dosyć dawno, ale dopiero od roku zainteresowałem się nią bardziej serio. Aktualny sprzęt w podpisie, a wcześniej Smiena 8M, Zenit, jakieś "małpki".
    Pozdrawiam.
    d80, N18-55VR, N50 1.8, T55-200, SB-600, statyw

Domyślnie

Witam serdecznie jestem tu pierwszy raz ale nie ostatni...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Pomorze Gdańskie

Domyślnie

Witam
    Od tygodnia cieszę się nikonem D40 z podstawowym obiektywem 18-55 więc w świat widziany przez aparaty tej marki dopiero wchodzę. Wcześniej miałem kompakty canona A95 i A 610. Jestem więc typowym amatorem. Pozdrawiam wszystkich użytkowników nikona.

Domyślnie

Skoro temat przeznaczony jest do powitań nietaktem było by tego nie uczynić.
    Zabawę z nikonem rozpocząłem w wakacje roku 2008. Wcześniej oczywiście były same kompakty (od poczciwego Kodaka EASYSHARE CX7300 po Lumixa DMC-LZ6). Od zawsze lubiłem fotografować, uwieczniać chwilę która wpadała mi w oko i tak naprawdę nawet kompakt dawał wiele radości. Z czasem jednak postanowiłem spróbować czegoś innego. Wybór padł na Nikona D60 + 18-55 VR, a potem dodatkowo na obiektyw 70-300 i oczywiście na to filtry UV. Jako że to moje pierwsze spotkanie z lustrzanką wybór był chyba najbardziej optymalny w stosunku cena/jakość.
    Zdjęcia robię głównie dla siebie - nie wysyłam ich na żadne konkursy itp bo nie mam aż takich zdolności by rywalizować z osobami fotografującymi na co dzień - bardziej traktuję to jako hobby. Ulubione style to chyba głównie makro i krajobraz.
    To by było chyba na tyle w pierwszym moim poście na forum.
    Witam wszystkich.

Domyślnie

Witam,
    Parę miesięcy temu połknąłem bakcyla i w końcu udało mi się kupić Nikona. Jestem całkiem początkującym fotoamatorem, ale wiele się już dowiedziałem z tego forum, za co wszystkim dziękuję.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cóż.. pierwszy post tego wątku niezbyt zachęca, ale niech tam... Jak wszyscy to wszyscy.

Pewnie nie będę oryginalny w porównaniu do poprzedników - od 28 grudnia 2008 jestem w posiadaniu mojej pierwszej lustrzanki cyfrowej - Nikona D90, na którego chorowałem zanim wszedł do sprzedaży :P Sprzęt moim zdaniem wspaniały - na pewno nie prędko wykorzystam choćby 50% jego możliwości. Ale jestem wytrwały - próbuję, kombinuję, czytam, oglądam - rozwijam się dopiero
    Pochwalę się jeszcze, że poza kitowym 18-105 VR od razu zakupiłem 50mm f/1.8 Nikona.

Wasze forum wiele mi wyjaśniło i dostarczyło sporo wiedzy. Chciałbym stać się częścią (a raczej malutką cząsteczką) tej społeczności - od dzisiaj - Naszego forum.

Pozdrawiam Was, Zapaleńcy! ;D
    Mateusz
    D90 + 18-105 VR + 50 f/1.8

Domyślnie

Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam.

tomid80
    Gość

Domyślnie

Witam,
    czytałem, ćwiczyłem, teraz pora na pisanie...

Miło do Was dołączyć!
    Tomek

Strona 54 z 205 PierwszyPierwszy ... 444525354555664104154 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów