Close

Strona 50 z 196 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100150 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 2048

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar xandre
    Miasto
    dolnośląskie

Domyślnie

Witam. Szczęśliwa posiadaczka D90

Oszczędny w słowach Awatar jaber
    Miasto
    Zakopane / Ratułów

Domyślnie

Witam - przyszedł czas się w końcu przywitać bo to wstyd tak tylko zaczytywać z tajniaka .

Jestem z Opola ale aktualnie mieszkam w Pcimiu bo jakoś tak góry mnie przyciągają i się przeprowadziłem .
    Fotografia towarzyszyła mi od dziecka i tak chyba pozostanie , przynajmniej mam taka nadzieję .
    No i zawsze był to system nikona z ojca na syna więc można powiedzieć że to przywiązanie rodzinne do tej marki .

Pozdrawiam

Jarek

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich n-maniakow

Od wczoraj stalem sie posiadaczem D90 z 18-105 obiektywem, wiec dopiero co zaczynam przygode. Jest to moja pierwsza lustrzanka, wczesniej byly jakies malpeczki pozniej hybryda Fuji S9600... a teraz D90.

Na forum trafilem szukajac informacji o tym aparacie...i widze ze trafilem na kopalnie wiedzy oraz bardzo sympatycznych ludzi

Domyślnie

Witam wszystkich

Po kilku latach mojej abstynencji postanowiłem powrócić do mojego dawnego hobby, z tytułu posiadania jeszcze analogowego Nikosia z ostatnim nie sprzedanym szkłem, wybór padł na puszkę D90.
    Notabene wczoraj, po zakupie w przypływie mojej wielkiej radości aparat spadł mi na beton
    Chciałoby się głośno krzyknąć ku... mać, widać lekkie zadrapnie w okolicach baterii ale na szczęście nic się poważnego nie stało (poza tym zadrapaniem), tak obiektyw jak i sama puszka - żyją i mają się całkiem dobrze.
    Dzisiaj dalsza część "macania" i rozpoznawania zawiłości sprzętu.

D90 + Sigma 28-135 ASP IF

Pozdrawiam serdecznie.

Domyślnie

Cześć,

Od dzisiaj szczęśliwy posiadacz D80 z Lublina

Pozdrowienia

Domyślnie

witam

przesiadłem się z aparaciku w nokii E51 na nikona d80 z obiektywem 18-55vr plus zakupiłem dzisiaj nikkora 50/1,8

pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice Śląskie

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie!

Thumbs up Witam!

Witam serdecznie, od paru lat fotografuję amatorsko Canonem SX1, od dawna chciałem kupić lustrzankę, od samego początku miał to być Nikon. I teraz jest! D90. Jeszcze nie to co sobie wymarzyłem (najpierw miał być D200 potem D300 a teraz D700 :] ) niestety - dziura budżetowa. nie miałem nigdy na własność swojej lustrzanki cyfrowej ale od małego fotografowałem Zenitami. Ojciec mnie nauczył podstaw a dalej się samo potoczyło. Zenita XT mam do dziś i dalej robię nim zdjęcia, głównie czarno-białe. No to chyba tyle na wstęp o mnie, tak dla informacji. Forum to czytam już od dawna ale dopiero teraz mam zamiar się "uaktywnić". pozdrawiam

Domyślnie

Witam ponownie! Tym razem jako posiadacz D90 z kitem Ehhh czas edytować podpis
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

witam wszystkich. jako nowy uzytkownik nikona na razie czytam i sie ucze. pozdrawiam

Strona 50 z 196 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100150 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów