Witam wszystkich serdecznie. Powinien być to pierwszy post ale dopiero teraz odkryłem że istnieje takie miejsce przywitań,wiec jeszcze raz witam, witam, witam
![]()
Szukaj
Witam wszystkich serdecznie. Powinien być to pierwszy post ale dopiero teraz odkryłem że istnieje takie miejsce przywitań,wiec jeszcze raz witam, witam, witam
![]()
I ja dopiero teraz zawinąłem się do cafejki, więc wprawdzie po setce... ale Witam się serdecznie ze wszystkimi.
Podpis zgodny z regulaminem forum
witam wszystkich,
od dłuższego czasu czytelnik sąsiedniego forum, od krótkiej chwili zastanawiający się nad zmianą systemu![]()
Witam rowniez. Od niedawna posiadaczka D80 i przygoda z fotografia dopiero sie dla mnie zaczyna
Witam wszystkich. Posiadam D40 z kitowym obiektywem. 3 lata fociłem kompaktem olympusa.
Witam wszystkich, jestem nowym uzytkownikiem Nikona D90, poprzednio miałem Zenita, Practicę, analogową Minoltę 700si, później cyfrową Minoltę i Canona G7. Obecnie podwóch latach powrócilem do lustra...
Piotr
Witam Wszystkich.
Posiadam aparacik Nikona D60 więc się zapisuję do Waszego grona. Pozdrawiam i życzę Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku![]()
To może i ja się przywitam.
Po Zenicie TTL i Canonie EOS300 przyszedł czas na cyfrę. Padło Na Nikona D80.
Póki co jeszcze się z nim oswajam ale jestem zadowolony z Niego.
Pozdrawiam.
Nowy nabywca D80 - witam
Witam
Od niedawna mam D80 + Sigme 18-50 + SB-900. Witam wszystkich![]()
Skontaktuj się z nami