Witam![]()
Mam na imię Agnieszka, od dzisiaj jestem szczęśliwą posiadaczką lustrzanki Nikona i nowym członkiem społeczności forumowej![]()
Szukaj
Witam![]()
Mam na imię Agnieszka, od dzisiaj jestem szczęśliwą posiadaczką lustrzanki Nikona i nowym członkiem społeczności forumowej![]()
hehwitam
nie mam jeszcze lustra ale nie długo będzie
foce od 3 lat. Głównie reporterka, żużel. I dla relaxu makro
Fuji s6500fd
witam wszystkich
jestem z Krakowa
używam jak w podpisie ale głownie na trybie Auto
może ktoś zorganizuje spotkanie Nikonowców w grodzie Kraka w celu wymiany spostrzeżeń
pozdrawiam
Wiatm Wszystkich
Jestem tutaj nowa i jakna razie nie za bardzo zorientowana. Mam nadzieje że spodoba mi się tutajbuziaki
Witam wszystkich, zaczynam przygodę z nikon-em. Czeka mnie duzo czytania. Liczę na Waszą wyrozumiałość i cierpliwość.
Witam serdecznie szanowne grono. Tez jestem nowa. Duzo musze poczytac bo jak narazie wiedze mam slabiutka a tak bardzo chcialabym
posiadac wasze umiejetnosci w poslugiwania sie Nikonkiem . Wytrwale bede sie od was uczyc![]()
No no no. Duży przypływ kobiet widzę. Bardzo dobrze, może więcej autoportretów będzie. Witam wszystkich nowych użytkowników - obojga płci![]()
Witam wszystkich!
Forum czytuję od około roku (przez ten czas zbierałem na lustro), lektura bardzo pomogła mi wyborze d80 które posiadam od miesiąca, niestety teraz muszę nadrabiać zaległości w foceniu bo po roku lektury forum jestem otrzaskany w teorii ale fotki raczej mnie nie zadowalają póki co :P
Witam wszystkich!
Ja również zaczynam przygodę z Nikon'em. Fotografią interesuję się od niedawna, bo od około roku. Jeszcze sporo nauki przede mnąZaczynałem od: Praktica BCA, poźniej Fuji S9500, a teraz jestem szczęśliwym posiadaczem Nikon'a D70s, Nikkor'a 18-55 f/3.5-5.6G AF-S DX II oraz Tamron'a 55-200mm F/4.5-5.6 Di II LD. Generalnie staram się robić zdjęcia każdego typu. Niektóre wychodzą, inne nie
.
Mam nadzieję, że zagoszczę tutaj na dłużej.
Pozdrawiam!
Witam grono Nikonowców. Co prawda dopiero przed zakupami ale forum miód malina , obecnie foce Panasem Fz-7 i Nikonem L-10 kieszonkowy. A planowane D80 / T 17-50 f2.8/ N 70-300 vr czas pokaze . Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami