Close

Strona 4 z 196 PierwszyPierwszy ... 234561454104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 2048

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Witam wszystkich jestem nowy na forum. Szczęśliwy posiadacz nikona D7100, Sigma 17-50 hsm os ex, nikkor 50mm 1,8 D, yongnuo 565 ex. Wcześniej też nikon - D80.

Domyślnie

Witam serdecznie.
    Niedawno nabyłem używany "zestaw startowy", więc wypada się przywitać i dołączyć do szanownego grona.
    Pozdrawiam.
    D7000+S17-50/2.8+S70-200/2.8+S30/1.4
    było: D90, N18-105, N50/1,8D, N70-210D

Domyślnie

Witam, wszystkich serdecznie.
    Fotki strzelam od kiedy pamiętam, pierwszy zestaw to zenit + czajka kupiony za kasę z komunii.
    Przez kilka ostatnich lat Pentax k100d super.
    Od kilku miesięcy D7100 + 18-105 i kupiony niedawno, nikkor 50mm 1.8d który ma mnie za zadanie przeciągać z amatorki w stronę profesjonalnej fotografii, więc będę w większości zadawał pytania.
    Za wszystkie merytoryczne odpowiedzi z góry dziękuję, wiedzę nabytą na forum obiecuję przekazywać w równie merytoryczny sposób potrzebującym

Pozdrawiam,
    2KO

Domyślnie

Witam serdecznie jako całkowicie początkująca. Czekam z niecierpliwością na moją pierwszą lustrzankę, która lada dzień wyląduje w Paczkomacie.
    Na razie czytam .
    Pozdrowienia z pięknej Lubelszczyzny

Domyślnie

Witam wszystkich
    Zaczynałem swoją przygodę z fotografią 10 lat temu od fotografowania amatorskich rajdów samochodowych, potem pojawiły się też zajawki na inne rodzaje i... tak mi już zostało. Ale uczę się wciąż i choć jakieś tam foto sukcesy są to i tak jestem totalnym amatorem. Pozdrawiam Fragi.

Tomcio1989
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich,moje zdjęcia niedługo wrzucę także ocenicie co umiem.Fotografuję od 2 lat.

Domyślnie

Witam serdecznie jestem Olivier.Zajmuję się fotografowaniem od 3 lat.Pochodzę z Warszawki.

Profesionalny
    Gość

Domyślnie

Witam serdecznie,

Jestem początkującym fotografem i uczę się obróbki grafiki.

Domyślnie

Witam!
    Po dość długiej przygodzie z Olympusem, która nadal trwa, postanowiłem zmienić system i zacząć w końcu robić zdjęcia. Przeczesując internet w poszukiwaniu sprzętu, nie sposób Was było znaleźć. Witam Was i zabieram się do lektury. Im więcej czytam tym mniej wiem
    Ostatnio edytowane przez maras ; 26-10-2016 o 17:45

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Witam. Wiele lat temu aparat zenith ,powiększalnik krokus z glowicą janpol .Pozostały tylko negatywy z 15stki orwo.Od paru tygodni nikon d300,35 1.8 i sigma 17-50.Trochę brakuje klimatu ciemni i zapachu formaliny.

Strona 4 z 196 PierwszyPierwszy ... 234561454104 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów