Witam Wszystkich uzytkowikow oraz prowadzacych to forum
Szukaj
Witam Wszystkich uzytkowikow oraz prowadzacych to forum
-------------------------------------------
Nikon D40x | D7100 - Nikkor 10-24, Nikkor 18-55, Nikkor 18-200 VR
Witam uzytkowników
Jestem szczęśliwym posiadaczem d80+kit 18-70 +nikon 50 1.8 w niedalekiej przyszłości jakieś tele ale to już jak uzbieram na szkiełko to wam pomarudze.
witam wszystkich zalogowanych i niemam nadzieję, że wiele nauczę się od was...
Witam wszystkich forumowiczów
Odwiedzam Forum od kilku tygodni po zakupie D60 i nawet "popełniłem" kilka postów,
ale dopiero teraz odważyłem się ujawnić.
Forum jest the best, a niektóre wątki wprost rewelacyjne (np. o filtrach czy o ptakach).
Chylę czoła przed wiedzą i umiejętnoiściami wielu forumowiczów. Jest od kogo się uczyć![]()
Mam nadzieję, że nadal uda mi się rozwiać dzięki czytaniu tego Forum.
Wcześniej była smiena, fed, zenit, olimpus i pierwsze zabawy z foto.
Pozdrawiam wszystkich
Zdzichu
D60 VR KIT + N18-55VR + N70-300VR + TC-17E II i trochę gratów.
Witam
Jest to mój pierwsz post tutaj. Od prawie dwóch lat zaglądam tutaj w poszukiwaniu wiedzy na temat systemu Nikona. Jak dotąd wystarczało tylko troszkę poszukać. Można wiele się od Was nauczyć. Dzięki że istniejecie. Mam nadzieję zacząć się tu troszkę udzielać.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników NIKON FORUM.
D80 + dużo chęci - ale mało czasu
Witam wszytkich miłośników fotografii i użytkowników Nikonów. Ciesze się ze mogę do was dołączyć i dalej uczyć się od zawodowców.
http://web.me.com/s.wisniewski
D80, N18-200VR, N50 1.4
witam wszytkich. mysle ze znajde tu wiele ciekawych informacji dotyczacych mojego sprzetu i mam nadzieje ze bede miec wiele mozliwasci podzielenia sie moja skromna wiedza. pozdrawiam
Witam![]()
Witam
Dzięki pewnej OSOBIE z tego forum mam dziś swojego pierwszego Nikona. Fotografią interesuję się od jakiegoś czasu, na początku miałem Canon A70. Wspaniały aparat w którym po trzech latach padła matryca. Bardzo fajny aparat który robił świetne zdjęcia. Później przyszedł czas na Fuji S5200 (aktualnie mam go do sprzedania - 430 zł).Od wczoraj posiadam aparat Nikon D40. Powiem szczerze że jestem zaskoczony jakością zdjęć. Teraz dużo nauki przede mną. Mieć taki aparat i robić zdjęcia na auto - nie wypada.Chciałbym nim opanować kilka rzeczy:
- fotografia portretowa mojego dziecka
- a także zdjęcia na stadionie
Pozdrawiam Wszystkich a w szczególności Wojtka
Dawid
Pozdrawiam Dawid
https://www.dawidszczech.pl/
D500, D750, N 24-70 2.8, N 50 1.8, N 85 1.8 T 17-55 2.8
Witam,
Całkiem niedawno stałem się posiadaczem D60 + 18-55.
Focę od kilku lat ale na lustrzance dopiero kilka dni
pozdrawiam
Rysiek
Skontaktuj się z nami