To i ja się przywitam, skoro jest miejsce ku temu
Od paru dni oswajam się z D80 + Nikkor 18-135 (kit) ... przedtem Smiena i Zenit 11
pozdrawiam
matyjasz
Szukaj
To i ja się przywitam, skoro jest miejsce ku temu
Od paru dni oswajam się z D80 + Nikkor 18-135 (kit) ... przedtem Smiena i Zenit 11
pozdrawiam
matyjasz
Serdecznie witam wszystkich forumowiczów. Od 6 dni jestem szczęśliwym posiadaczem nikona d40, który jako, że jestem jeszcze zupełnie zielony w sprawach fotogtafii, zupełnie mi wystarcza. To tyle
Witam wszystkich forumowiczów.
Od kilku miesięcy używam D70s, a zaczynałem od canona- przesiadki nie żałuje
Witam wszystkich zanikonowanych to moje pierwsze wejście ale na pewno nie ostatnie. Jestem szczęśliwym posiadaczem D50 i jestem zadowolony z wyboru. Aktualnie wciąż zbieram wszelkie wiadomości na temat nauki fotografii i będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki sprzętowe bądź zdjęciowe. Pozdro
Witam Was serdecznie ,niedlugo przesiadam sie z systemu Minolty na NikonaKupuje u Imfoto D80+tamrona 17-50 i zawitam w Waszych progach
W sumie juz dawno czytam Wasze forum ale decyzje o zmianie systemy podjalem dopiero wczoraj wiec dzis na forum sie zarejestrowalem i pomyslalem by sie z Wami przywitac
Czesc wszystkim.
Ostatnio edytowane przez wicher123 ; 14-11-2007 o 09:31
To i ja się przywitam! Zakupiłam okazyjnie D70s, nie ukrywam-dzięki studiowaniu opinii ludzi stąd- i nie żałuje! Ale czeka mnie dużo nauki, z czego sie cieszę, wczesniej miałam Canona i Olympusa 5060 i żałuje tylko tego ostatniego. Mam nadzieję, że się nie zawiodę!
Witam wszystkich. Forum to przeglądam już od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz mogę się podzielić z Wami moim zakupem. Otóż dzięki nowej promocji w Fotojokerze zakupiłem wczoraj D80 wraz z obiektywem N18-200 VR. Mam nadzieję, że będzie mi służył dobrze
Pozdrawiam
D300, N18-200 VR, N50/1.8, N35/1.8, S10-20, SB-600
Witam wszystkich.Dużo nie napisze bo jestem strasznie nie wyspany.Od miesiąca posiadam D40+kit
a także nikora 55-200VR i śpie znimi.Musze uważać aby sprzęciku nie skrzywdzić w nocy
zakochałem się
Pozdrawiam bumboo
Witam Wszystkich serdecznie jako nowy użytkownik Forum.
Mam nadzieje że znajdę tu odpowiedzi na moje pytania... nawet te, których jeszcze nie wymyslilem.
Pozdrawiam Linus
Witam wszystkich serdecznie... Nie taki kastrat ten d40 jak go pisza
Izork
F4s, F801s, D300s, N50/1.8, N35-70/2.8, N80-200ED/2.8, T17-50/2.8, SB900
Skontaktuj się z nami