Close

Strona 205 z 205 PierwszyPierwszy ... 105155195203204205
Pokaż wyniki od 2 041 do 2 048 z 2048
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    okolice krakowa

Domyślnie

A wiesz ze to był ten "jeden raz' kiedy zostawiłem, ingdy nie zostałem okradziony materialnie wiec moze troche naiwnie postapilem, tak to zawsze był na plecach albo koło łóżka, no trudno - ostatnie zdjęcie jakie wywołałem z niego(oczywiście wszystkie surówki są u nowego właściciela):

_SKY7451.jpg

Nie nie byliśmy, dwie rodziny czwórka dzieci, wiesz jak to jest hehe

Domyślnie

Hej, zarejestrowałem się parę tygodni temu, głównie po to żeby wziąć udział w Zabawie w RAWki, a trochę też dlatego że na forum Pentaxa wieje nudą, a wasze forum jest jeszcze w miarę aktywne. Nie używam Nikona, ale mam/miewam starsze modele jako eksponaty na półce . Pewnie nie będę za dużo pisał, bo nie jestem rozmowny, ale chciałem się przywitać.

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie.
    Po 13 latach do powrotu na forum skłonił mnie Nikon Zf którego mam zamiar kupić. Poprzedni nick przepadł, próby przypomnienia nie dały efektu tak że witam się po raz wtóry.

Domyślnie

Zagadaj do @Jacek_Z.
    Zabawy forumowe
    Fotografia Miesiąca.
    Tematyczne
    KretoRAWki
    Weź udział.
    Nie wymiękkaj.

Domyślnie

Nie odezwał się, ale z własnej inicjatywy napisałem PW do @Concord
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Witam kolegów,

Po kilku latach w systemach Olympusa (m43) i Sony (FF) wpadł mi w rękę na test Nikon Z5 II, spodobał mi się i po namyśle zdecydowałem się na zakup. Aparat już mam, wgryzam się w nowe menu i nową "guzikologię". Fotograficzne zamiłowania - ptaki, podróże, rodzina.

Domyślnie

Witaj Darku. Pokaż ostatnie orły.
    SONY A7III ; SONY A3000 Full Spectrum

Domyślnie

Cześć Andrzej. Jak zrobię jeszcze lepsze to pokażę.

Strona 205 z 205 PierwszyPierwszy ... 105155195203204205

Uprawnienia umieszczania postów