Close

Strona 195 z 205 PierwszyPierwszy ... 95145185193194195196197 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 941 do 1 950 z 2048

Domyślnie

Cześć wszystkim!
    Mam konto tutaj od dłuższego czasu, zawsze przeglądałam forum. Po prawie 10 latach znowu wracam do fotografii Miłego dnia!

Domyślnie

Udzielaj się "trochę" więcej.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Następny post około roku 2030-go.

Domyślnie

Witam wszystkich. Nie jestem pewien, czy posiadanie jednej manualnej lustrzanki Nikona uprawnia mnie do uważania się za Nikoniarza, ale nie jesteście chyba aż tacy ortodoksyjni

Mieczysław Heldbaum

Domyślnie

Wcale. Tu niektórzy nie mają ani jednego aparatu marki Nikon.
    (a inni dziesięć średnia wyjdzie dobra )
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Ooo... To mi ulżyło. Kiedyś miałem trzy, ale jeden dałem w prezencie, drugi musiałem dać, jako rekompensatę za Zenita, którego ktoś mi podwędził, więc został mi jeden. Dobra nasza

Domyślnie

Witam wszystkich jako nowy forumowicz Nikoniarze.pl chciałem tylko zaznaczyć że nie żałuję ani jednej złotówki na sprzęt nikona/nikkora

Domyślnie

Cześć!
    Mam na imię Mateusz. Jakiś czas temu mnie naszło, żeby kupić sobie aparat i jak zobaczyłem ile kosztują lustrzanki, na które kiedyś się brało kredyty, to z rozpędu kupiłem aż dwie! Najpierw nikona D60 (miałem z nim dawno temu do czynienia i podobał mi się), ale po jakimś czasie użytkowania stwierdziłem, że brakuje mi w nim parę rzeczy. Wtedy przekonałem się, że nikon D5000 jest niewiele droższy, a spełnia moje oczekiwania. Teraz przepuszczam kasę na szkła
    Na forum trafiłem już parę razy w poszukiwaniu informacji, ale przyszedł czas na założenie konta, bo mam pewne pytanie. Ale o tym w innym wątku

Domyślnie

Witamy
    Nie witamy pod każdym z postów, bo co można w kółko pisać
    Udzielajcie się, piszcie, pytajcie (ale wpierw sprawdźcie, czy nie ma już na forum takiego wątku, czy odpowiedź juz nie padła).

Domyślnie

Witam. Ale bez tego podpisu w stopce.

Strona 195 z 205 PierwszyPierwszy ... 95145185193194195196197 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów