Cześć wszystkim!
Mam konto tutaj od dłuższego czasu, zawsze przeglądałam forum. Po prawie 10 latach znowu wracam do fotografiiMiłego dnia!
Szukaj
Cześć wszystkim!
Mam konto tutaj od dłuższego czasu, zawsze przeglądałam forum. Po prawie 10 latach znowu wracam do fotografiiMiłego dnia!
Udzielaj się "trochę" więcej.![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Następny post około roku 2030-go.![]()
Witam wszystkich. Nie jestem pewien, czy posiadanie jednej manualnej lustrzanki Nikona uprawnia mnie do uważania się za Nikoniarza, ale nie jesteście chyba aż tacy ortodoksyjni
Mieczysław Heldbaum
Wcale. Tu niektórzy nie mają ani jednego aparatu marki Nikon.
(a inni dziesięćśrednia wyjdzie dobra
)
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Ooo... To mi ulżyło. Kiedyś miałem trzy, ale jeden dałem w prezencie, drugi musiałem dać, jako rekompensatę za Zenita, którego ktoś mi podwędził, więc został mi jeden. Dobra nasza![]()
Witam wszystkich jako nowy forumowicz Nikoniarze.pl chciałem tylko zaznaczyć że nie żałuję ani jednej złotówki na sprzęt nikona/nikkora![]()
Cześć!
Mam na imię Mateusz. Jakiś czas temu mnie naszło, żeby kupić sobie aparat i jak zobaczyłem ile kosztują lustrzanki, na które kiedyś się brało kredyty, to z rozpędu kupiłem aż dwie! Najpierw nikona D60 (miałem z nim dawno temu do czynienia i podobał mi się), ale po jakimś czasie użytkowania stwierdziłem, że brakuje mi w nim parę rzeczy. Wtedy przekonałem się, że nikon D5000 jest niewiele droższy, a spełnia moje oczekiwania. Teraz przepuszczam kasę na szkła
Na forum trafiłem już parę razy w poszukiwaniu informacji, ale przyszedł czas na założenie konta, bo mam pewne pytanie. Ale o tym w innym wątku![]()
Witamy
Nie witamy pod każdym z postów, bo co można w kółko pisać
Udzielajcie się, piszcie, pytajcie (ale wpierw sprawdźcie, czy nie ma już na forum takiego wątku, czy odpowiedź juz nie padła).
Witam. Ale bez tego podpisu w stopce.
Skontaktuj się z nami