Close

Strona 194 z 196 PierwszyPierwszy ... 94144184192193194195196 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 931 do 1 940 z 2048

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Pamiętamy Nie musisz przepraszać. Forum nie jest obowiązkowe
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Hej, jestem Adam i pracuję w biurze architektonicznym w Gdańsku. Kocham plażowanie i sporty wodne. Lubię też jeździć na skuterze i quadzie Pozdrawiam

Domyślnie

Witamy. Zakładam, że także lubisz robić zdjęcia
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Dzień dobry, rejestracja dokończona zatem należy się przywitać. Po długiej przerwie od fotografowania ( 100% amatorsko), po odstawieniu Olympusa, zakupiłem 300s. z przebiegiem 15 000 zdjęć. ( tak wiem - dla wielu stary aparat, są nowe lepsze.). Jestem tu aby was głównie poczytać i dowiedzieć się czegoś więcej nt aparatu jak i obiektywów.

Domyślnie

Witamy. Rozgość się. Zadawaj pytania. Mamy tu paru świetnych fotografów ptaków, zajrzyj do działu przyroda i wybierz wątki z prefiksem ptaki
    Mamy tu paru wyśmienitych autorów (sorry, że podaje tylko te nicki, takich fotografów jest tu jeszcze kilku) - darek_d, raftik
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 24-05-2024 o 11:28

Domyślnie

Witam wszystkich was
    Pozdrawiam Ewa😊

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów!
    Dołączam do społeczności z nadzieją na znalezienie argumentów za przejściem do stajni Nikona - kiedyś Canon, obecnie Fuji X, ale seria Z mocno kusi... Zobaczymy

Domyślnie

Witam, od niedawna jestem podsiadaczem Nikona Z5, co zmotywowało mnie do zarejestrowania na tym forum, oprócz tego mam jeszcze D300s i analogowego F-801. Jestem pasjonatem fotografii, a zaczynałem ładnych parę lat temu Minoltą 505si. Nigdy nie byłem przywiązany do jednej marki, właściwie to lubię każdy sprzęt, który daje mi frajdę (używam jeszcze Fuji i M4/3). Liczę, że odnajdę tu inspirację i dobrą zabawę

Domyślnie

Witamy na forum

Domyślnie

Witam, właśnie rozpoczynam przygodę z fotografią, a zaczynam od nikona d7100 szkło nikkor 80-200 2,8/f . Głównie mam zamiar uczyć się zdjęć sportowych. Turnieje piłkarskie syna.

Strona 194 z 196 PierwszyPierwszy ... 94144184192193194195196 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów