Witajcie
Jako posiadacz nowego Nikona witam się gorącoMam nadzieję, że dowiem się tutaj dużo ciekawych rzeczy na temat fotografii, bo dopiero zaczynam swoją przygodę. Mam dwójkę dzieci i najchętniej własnie je fotografuję.
Szukaj
Witajcie
Jako posiadacz nowego Nikona witam się gorącoMam nadzieję, że dowiem się tutaj dużo ciekawych rzeczy na temat fotografii, bo dopiero zaczynam swoją przygodę. Mam dwójkę dzieci i najchętniej własnie je fotografuję.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 24-01-2019 o 11:48 Powód: nie reklamuj tu bloga a zdjęciami się chwal na nikoniarzach.
Wszystkich Forumowiczów wita świeżo upieczony użytkownik Nikona z Poznania![]()
Serdecznie się witam!
Upłynęło 8 lat od mojej rejestracji i założenia konta.
Przez ten czas przeglądałem forum od czasu do czasu, czytając, oglądając, poszerzając wiedzę. Od Grudnia zeszłego roku mam więcej praktyki - Kupiłem N3200 i rozwijam praktykę.
D700; 50 1.4D; Zorki4k; AF-S 70-300VR, AF 28-80 mm G
Witam. Właśnie zaczynam przygodę z fotografią ? Rodzice oboje byli fotografami ja 37 lat i dopiero się obudziłem. Pozdrawiam
Witam
Fotografuję amatorsko, aktualnie z mikro 4/3. Wciąż się uczę. Rozglądam się, co tam w bezlusterkowcach błyska.![]()
Powitawszy Wszystkich.
Tak sobie foce to co przede wszystkim lata, ale i nie tylko![]()
Się przywitamPrzyroda dla przyjemności i nie tylko
Witam wszystkich...
![]()
pierwsza faza i pewnie coś jeszcze...
Cześć,
Mam na imię Wojtek. Jutro stanę się właścicielem D5300 + 18-105 VR. Jestem kompletnym amatorem. Czy dobrze wybrałem sprzęt do uwieczniania rodziny, wakacji, imprez, plenerów i spacerów?
Liczę, na pomoc i rady. Aha i nie złośćcie się jak będę zadawał "dziwne " pytania
Pozdrawiam
Cześć. Mam na imię Michał. Z Nikonem nie miałem nigdy do czynienia. Wcześniej fotografowałem Zenitem 412, potem Sony Alfa 300 a ostatnio Canonem 750D. Ten ostatni mnie zawiódł jakością zdjęć. Już lepsze zdjęcia były z Alfy. Aktualnie, po rozmowie z jednym zapalonym Nikoniarzem, czekam na przesyłkę z D750. Aparat głównie do zdjęć przyrodniczych i sportu (hala).
Skaczesz po systemach. Miejmy nadzieję, że wreszcie znalazłeś swój![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami