Powitawszy Wszystkich.
Tak sobie foce to co przede wszystkim lata, ale i nie tylko![]()
Szukaj
Powitawszy Wszystkich.
Tak sobie foce to co przede wszystkim lata, ale i nie tylko![]()
Się przywitamPrzyroda dla przyjemności i nie tylko
Witam wszystkich...
![]()
pierwsza faza i pewnie coś jeszcze...
Cześć,
Mam na imię Wojtek. Jutro stanę się właścicielem D5300 + 18-105 VR. Jestem kompletnym amatorem. Czy dobrze wybrałem sprzęt do uwieczniania rodziny, wakacji, imprez, plenerów i spacerów?
Liczę, na pomoc i rady. Aha i nie złośćcie się jak będę zadawał "dziwne " pytania
Pozdrawiam
Cześć. Mam na imię Michał. Z Nikonem nie miałem nigdy do czynienia. Wcześniej fotografowałem Zenitem 412, potem Sony Alfa 300 a ostatnio Canonem 750D. Ten ostatni mnie zawiódł jakością zdjęć. Już lepsze zdjęcia były z Alfy. Aktualnie, po rozmowie z jednym zapalonym Nikoniarzem, czekam na przesyłkę z D750. Aparat głównie do zdjęć przyrodniczych i sportu (hala).
Skaczesz po systemach. Miejmy nadzieję, że wreszcie znalazłeś swój![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Witajcie.
Niedawno z nikonem rozpocząłem swoją amatorską (mam nadzieję że długą i bezproblemową) przygodę![]()
Podczytuję Was od dawna, odzywam się nieśmiało, ale coś mi się wydaje że się nie przywitałam.
Przepraszam, nadrabiam.
Z Nikonem jest mi po drodze od lat, wpierw d60, potem d90, teraz d7200 z którego jestem bardzo zadowolona.
Na zdjęciach u mnie głównie kamienice (zwłaszcza schody), miejskie widoczki i jak się tylko da to poluję na parowozy![]()
O. Kolejna Koleżanka ciufciolubna. I też jakieś kocie powiązania ma. Przypadek? Nie sondzem.
Powitać.
(choć jestem tu jakby ciut krócej...)
Parowozy są absolutnie cudowne. I te pod parą (TKt48-18 kocham ze wzajemnoscią mam nadzieję, ale Pt47 też jest wspaniałą maszyną i kopci najlepiej na świecie) i te których najlepsze czasy juz przeminęły, jak Pt31.
Na zagranicznych się średnio wyznaję
Kotek nie jest przypadkowy, mam dwa w domu.
Podziękowała za miłe powitanie![]()
Dżemdobry. Jestem nową Nikoniarą na Waszym forum. Dziękuję za przyjęcie. Wysyłam serdeczności ?
Skontaktuj się z nami