Witaj przybyszu z PentaxaCo sprowadziło cię na planetę Nikon?
Szukaj
Witaj przybyszu z PentaxaCo sprowadziło cię na planetę Nikon?
Z5II; Z5; N17-28; N50Z; T28-75G2; Lampy; Statywy; Torby; Plecaki itd.itp.
Cześć ku tradycjiNa razie jestem z Marsa tzn. Canona ale rakieta startuje na planetę Nikon.
Trzymajcie kciuki za pomyślne lądowanie.
Cześć, przyszedłem chociaż trochę liznąć tematu fotografii, a mam nadzieję, że już niedługo będę posiadaczem jakiegoś Nikona![]()
Zapomniałem się przywitać na forum N.
Zwykle pisuję na czerwonym forum, ale widzę tu kolegów z różnych stron mocy.
Cześć Łobuzy fotografii! mam na imię Marek, Małopolska
Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 16-12-2017 o 09:39 Powód: Nie na temat
Cześć wszystkim,
mam na imię Marcin, zaraziłem się fotografią jakieś 10 lat temu, kupiłem N D80 plus kilka szkieł i zacząłęm się amatorsko szkolić. No ale niestety po jakimś czasie zaczęło brakować gotówki i wyprzedałem szkła a D80 umarł technicznie.
Teraz dostałem od żony D7200 i szukam do niego 35-tki więc na razie tylko czytam posty, ale jak zacznę coś robić to na pewno wrzucę pod krytykę
pozdrawiam
Witam
Mam na imie Sebastian,jestem z Olsztyna,nikon d 7200 plus kilka szkiełek.W wolnych chwilach szeroko pojęty wildlife.Pozdrawiam wszystkich .
Witam Wszystkich
Forum podglądam już od jakieś czasu aż w końcu popełniłem rejestrację. Zanim zacząłem podglądać forum był D7100+18-105, obecnie w czym jest trochę zasługi Waszej jest już N70-300 4.5-5.6 a właśnie przed chwilą zamówiłem Sigmę 17-50 2.8 - pomimo 37 stronicowego tematu jakie to "zło" jest w połączeniu z moją puszką
.
Cześć i czołem, pytacie skąd się wziąłem? otóż już tu byłem lecz login i hasło do forum zgubiłem, mało pisałem dużo pstrykałemPozdrawiam
Skontaktuj się z nami