Witam wszystkich fotomaniaków.
Odwczoraj jestem z wami i D 40czerdziestką.
POZDRAWIAM !
Szukaj
Witam wszystkich fotomaniaków.
Odwczoraj jestem z wami i D 40czerdziestką.
POZDRAWIAM !
I ja się przywitam bo co prawda juz zabrałem głos w pewnej dyskusji ale żeby wszystko grało i było ładnie nalezy to zrobić. Jestem włascicielem D40stki już od 2 miesiecy. Zaopatrzyłem się też w 55-200 VR którego uzywam do realizacji swojego hobby czyli fotografowania ptaszków ale takich stalowych, ale myśle ze zaiteresowanie się rozwinie w miarę upływu czasu i zakres tematyczny również. Na razie jestem bardzo zadowolony ze sprzętu. Oby tak dalej
Pozdrawiam
Kozi
D40 + Nikkor AF-S DX 18–55 mm f/3,5–5,6G ED II Nikkor AF-S DX VR 55-200 mm f/4-5,6G IF-ED
Witam, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem d40x z obiektywami Nikon AF-S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED
i Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6 VR. Przy wyborze nie miałem wątpliwości czy Canon czy Nikon![]()
Witam. Od niedawna posiadacz podstawowego kit'u D40x.
Po przesiadce z Kodak'a DX6490 otwarły mi się oczy, do tej pory strzelałem fotki, teraz zaczynam uczyć się robić zdjęcia...
Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX
Witam wszystkich Forumowiczów!Od dwóch tygodni jestem posiadaczem D40kit i cały czas próbuję się z nim "zaprzyjaźnić",po prostu uczę się posługiwania tym cackiem.Moje dotychczasowe lustrzanki to altuca,exa,zenit-jakże inny to świat fotografii.Wszystkim zastanawiającym się co kupić-gorąco polecam nikona!
Witam wszystkich użytkowników,
Moja przygoda z fotografią zaczęła się od średnioformatowca takiego co się od góry zaglądało ale że byłem mały brzdąc to nie focąc a raczej potrząsając tym wynalazkiem, potem była małpka która miała 4 ustwienia odległości i szklany obiektyw, następnie practica bez światłomierza i awans na taką ze światłomierzem. W końcu foto cyfrowa czyli Canon G3, az dorobiłem się własnego Nikona D40i już jest pięknie :] Pozdrawiam, jeszcze raz ;D
i ja rowniez sie witam. od pewnego czasu uzywam D50,kitowe szklo +70-300 Sigmy
kilka moich fotek na http://fotolog.com/kajti
pozdrawiam.
Od pewnego czasu zabawiam się z D80 i przeglądam to forum też już jakiś czas... a zatem witam się!
Czytam, czytam i w końcu się witam
Pozdrawiam forumowiczów.
Arek
NIKON
I powiedział Pan: "A gdyby pytali o mnie ateiści... to mnie nie ma!"
Witam wszystkich, jestempoczątkującyw fotografii, ale mam nadzieję, że z waszą pomocą czegoś się nauczę
Nikon D40 18-55, 55-00
Skontaktuj się z nami