Witam wszystkich bardzo serdecznie![]()
Szukaj
Witam wszystkich. Pierwszy Nikon w mojej amatorskiej karierze. Były w młodości smiena, vilia, fed, lubitel, zenith... Pózniej analogowy canon, a ostatnie kilka lat utknąłem na alfa 450. Teraz dokonałem skoku technologicznego i jest D7100. Wiele mi brakuje do wielu z Was ale mam nadzieję, że i moje zdjęcia odważę się zamieścić kiedyś. Pozdrawiam.
Dzień dobry bardzoAparat posiadam od dłuższego czasu,ale tak naprawdę dopiero zaczynam się wszystkiego uczyć..
Witam wszystkich. Forum nikoniarze czytam juz od jakiegos czasu, ale dobiero nie dawno postanowilem zarejestrowac sie. Uwazam ze to bardzo fajne forum... mozna tu znalesc informacje na temat sprzetu Nikona (a nie tylko).
Witam wszystkich serdeczniebedę szperać , czytać , uczyć się
![]()
Witam... wracam na forum po długiej nieobecnościWitam Wszystkich.
"Jaki jest pożytek z ogromnej głębi ostrości, jeżeli nie towarzyszy jej stosowna głębia uczucia...?"
W. Eugene Smith
Dzień dobry Wszystkim fotografującym!
Forum przeglądam już długo - czas się ujawnić![]()
Witam wszystkich, od długiego czasu przeglądam i czytam forum, ale w końcu wypada się przywitać![]()
D810 + Nikkor 24-70 / 2.8 + Nikkor 50 / 1.4 + Nikkor 105 / 2.8 + SB800&600
Cześć wszystkim. Czytałem, czytałem i się zapisałem.
Hejka,
Dobry obyczaj nakazuje się przede wszystkim przywitać, co niniejszym czynię. W fotografię bawię się hobbystycznie i amatorsko, nie jest to dla mnie sposób zarabiania pieniędzy. Przez kilka lat regularnie odwiedzałem angielskojęzyczne fora Dpreview.com, a teraz postanowiłem zobaczyć co tutaj piszczy w trawie. Dzieńdoberek!
Skontaktuj się z nami