Witam
Jestem amatorem fotografii. Mój pierwszy do niedawna ostatni aparat to Zenit 12xp. Od teraz uczę się na nikonie 5300 te elektroniczne ustrojstwo daje mi masę frajdy.
Szukaj
Witam
Jestem amatorem fotografii. Mój pierwszy do niedawna ostatni aparat to Zenit 12xp. Od teraz uczę się na nikonie 5300 te elektroniczne ustrojstwo daje mi masę frajdy.
Hej,
od dłuższego czasu czytam różne tematy i w końcu zdecydowałam się zarejestrować![]()
D800 & D7500
Witajcie posiadacze N![]()
D5100, N35 1.8, N50 1.8, Pentacon50 1.8
Dzień dobry Wszystkim. Nowy pozdrawia. Będę szukał statywu, torby/plecaka, filtra UV i osprzętu do czyszczenia, więc pora poczytać i popytać na forum.![]()
D5300, AF-S DX 18-105 f/3.5-5.6G ED VR
Dzień dobry. Jestem Marlena i liczę, że uzyskam na tym forum pomoc w pewnym problemie związanym z fotografem![]()
Cześć i dzień dobry ! Jestem Natalia, Wasze forum poczytuję już od dłuższego czasu, ale przyszedł czas, że postanowiłam się oficjalnie zarejestrować.
Pozdrawiam![]()
Dzień dobry,
Zarejestrowałem się, bo Nikona używam już w sumie 3 lata, i czasami chciałem coś poczytać, ale nie piszę dużo. Głupio się nie przywitać
Raczej amatorem jestem, i jestem świadomy niedostatków w swoim warsztacie.
witam wszystkich serdecznie, jestem nowym użytkownikiem i chciałbym się dowiedzieć wielu nowych rzeczy związanych z fotografią, pozdrawiam
Witam szanowne grono .
Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem D90. Myślę że sprzęcik będzie się dobrze sprawował.
Pozdrawiam
Wiesiek
Cześć po dłuższej nieobecności!![]()
Puszki i słoiki...
Skontaktuj się z nami