Dzień dobry, a właściwie dobry wieczórPo wygranej z Armenią, szczególnie dobry
![]()
Szukaj
Dzień dobry, a właściwie dobry wieczórPo wygranej z Armenią, szczególnie dobry
![]()
Witam!
Po dość długiej przygodzie z Olympusem, która nadal trwa, postanowiłem zmienić system i zacząć w końcu robić zdjęcia. Przeczesując internet w poszukiwaniu sprzętu, nie sposób Was było znaleźć. Witam Was i zabieram się do lektury. Im więcej czytam tym mniej wiem![]()
Ostatnio edytowane przez maras ; 26-10-2016 o 17:45
Dzień dobry!
Właśnie wchodzę w swoją przygodę w fotografię z nikonem. O dziecka lubiłem robić zdjęcia, lecz było to spontaniczne i okazjonalne pstrykanie. Teraz gdy mam więcej czasu i funduszy próbuję zagłębić tajniki dobrego zdjęcia. Jak na razie efekt mizerny ale oczekuję że wiele się jeszcze nauczę, na tym forum między innymi. Tak czy inaczej, wypad ze sprzętem w plener daje mi dużo frajdy![]()
Witam, dobry wieczór nie jestem co prawda posiadaczem Nikona (jak narazie) tylko Olympusa z przed dobrych kilku lat. Jednak słyszałem dużo dobrego o tym forum i postanowiłem to zagościć w celu nauczenia się czegoś z dziedziny fotografii. Liczę że dobrze trafiłem.
Pozdrawiam
Witam. Właśnie zamierzam wrócić do fotografii po około pietnastoletniej przerwie. Ostatnim moim aparatem przed przerwą był Canon EOS50E, którym robiłem widoczki, amatorskie portrety i kotleciarstwoOd około miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem D7100 i jestem na etapie kompletowania sprzętu.
Witam. Już tu się kiedyś, przed tsunami, przez parę miesięcy udzielałem, ale to było dawno i nieprawda. I nie pamiętam jak się wtedy nazywałem, więc startuję od zera. Jak się zaaklimatyzuję to może coś od czasu do czasu wrzucę pod ocenę szerszej publiczności. Jak nie, to będę tylko pisał w interesujących mnie tematach. Fotografuję od zawsze więc może coś mądrego czasem napiszę.
Witam wszystkich użytkowników.
Nikona nie posiadam,ale może kiedyś,kto wie...,obecnie focę inną marką
.
Pozdrawiam
Trygław
Witam,
Zgodnie z duchem starej dobrej netykiety, chciałem się przywitać.
Mam na imię Marcin i pochodzę z Piły (Wielkopolska).
Fotografuję bardzo amatorsko ponad 10 lat. Na początku Fuji FinePix'em 5500, później SONY A100 (działa do dzisiaj).
Obecnie posiadam D5300, którego kupiłem w zestawie z NIKKOR'em 18-105. Później przyszedł czas na "stałkę" - obecnie przez 90% czasu do body przykręcona jest SIGMA 35mm 1.4 A.
Miło mi będzie zanurzyć się w życiu forum i poznać wielu fotografów.
Mam nadzieję, że nauczę się z Wami wiele a i może sam będę w stanie pomóc.
Jeszcze raz witam - Marcin (tregarth)
D5300 + NIKKOR 18-105 + SIGMA 35mm 1.4 A
Witam. Wiele lat temu aparat zenith ,powiększalnik krokus z glowicą janpol .Pozostały tylko negatywy z 15stki orwo.Od paru tygodni nikon d300,35 1.8 i sigma 17-50.Trochę brakuje klimatu ciemni i zapachu formaliny.
Witam,
Chciałem się przywitać.
Mam na imię Kamil i jestem z Gdańska.
Początkujący. Posiadam D7100.
Pozdrawiam wszystkich..
KK
Skontaktuj się z nami