Witam,
jestem z Lublina i można by powidzieć że dopiero zaczynam swoją pasję z DSLR ...Ale o tym później
![]()
Dziękuję za dotychczas zgromadzoną wiedzę na forum![]()
Szukaj
Witam,
jestem z Lublina i można by powidzieć że dopiero zaczynam swoją pasję z DSLR ...Ale o tym później
![]()
Dziękuję za dotychczas zgromadzoną wiedzę na forum![]()
Ostatnio edytowane przez Bartus_M ; 20-02-2016 o 16:22
----------
Pozdrawiam,
Bartłomiej Maliszewski
Witam serdecznie.
Niedawno nabyłem używany "zestaw startowy", więc wypada się przywitać i dołączyć do szanownego grona.
Pozdrawiam.
D7000+S17-50/2.8+S70-200/2.8+S30/1.4
było: D90, N18-105, N50/1,8D, N70-210D
Witam.
Przeglądam forum od kilku lat i z wielu porad skorzystałem.
Przyłączyłem się w końcu formalnie i mam nadzieję, że i ja wniosę co nieco do dyskusji. Zajmuję się amatorsko fotografią lotniczą a i na ptaszki żywe lubię się zasadzić.
Można mnie również spotkać w górach. Góry i samoloty to jest dla mnie idealne połączenie dla moich zainteresowań fotograficznych.
Pozdrawiam
Grzegorz
Witam wszystkich.
Parę dni temu przesiadłem się na Nikona z C**![]()
Focę sobie amatorsko od paru lat, głównie zwierzaki, swoją córkę, a niedługo drugą oraz samoloty.
Liczę, że z pomocą forum uda się szybko i sprawnie D610 ogarnąć ;]
pzdr.
Witam,
fotografuje od kilku lat. Używam Nikona D90. Pochodzę z Kalisza, a mieszkam obecnie w Poznaniu.
Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów nazywam sie Maciek ,pochodze z pomorza i niedawno zaraziłem się bakcylem o nazwie "fotografia".
Mam nadzieje, że dużo dowiem się od doświadczonych kolegów
Pozdrawiam
Witajcie
Na imię mam Michał, obecnie jestem studentem informatyki drugiego stopnia. Zdjęcia lubiłem od zawsze lecz dopiero jakoś od 1,5 roku sam zacząłem je robić. Czasami tutaj wpadałem gdy potrzebowałem odpowiedzi na swoje pytania nowicjusza a teraz postanowiłem się zarejestrować i wziąć udział w dyskusjach. Liczę, że w takim towarzystwie nauczę się więcej niż samemu a może i coś od siebie będę w stanie dać
Pozdrawiam!
Witam wszystkich ForumowiczówForum czytam już od pewnego czasu, więc w końcu nadszedł ten czas, aby się zarejestrować i myślę, że od czasu do czasu uczestniczyć w prowadzonych tutaj rozmowach
Pozdrawiam i do poczytania w tematach
![]()
Witam serdecznie, mam na imię Michał i zaczynam bardziej interesować się fotografią. Na szyi wisi D5000. Liczę na dobre rady doświadczony forumowiczów. Pozdrawiam.
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
Witam wszystkichMam na imię Filip - chociaż to już wiecie z nicku ;p Forum przeglądam w zasadzie od kilku lat, konto - któreś z rzędu -> zapominalstwo hasła, loginu i maila
mam już od 2 lat, obecne od niedawna ;d Fotografię traktuję jako hobby, uwielbiam fotografować motoryzację - która jest moją pasją, prowadzę ze znajomymi portal temu poświęcony. Fotografuję najczęściej Nikosiem D3100 - już od 4,5 roku i 67k klatek jest ze mną ;p Nigdy mnie nie zawiódł, nie zepsuł się i się na to nie zanosi ;p do d3100 używam kilku obiektywów, mam nadzieję że uda mi się zmniejszyć ilość sprzętu, do jedynie niezbędnego - obecnie mam 3 kity Nikona - 18-55/105 oraz 55-300 oraz 35 i 50mm f1.8 które uwielbiam ze względu na plastykę zdjęć
Dobrze znam się na komputerach, sprzęcie komputerowym, obecnie robię kierunek technik informatyk ;d Forumowicze bardzo mi pomogli przy wyborze pierwszego lustrzanki, oraz obiektywów do niej
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami