Close

Strona 157 z 205 PierwszyPierwszy ... 57107147155156157158159167 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 561 do 1 570 z 2048
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice ŚL

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich Nikoniarzy i nie tylko
    Mam na imię Piotr i zawsze lubiłem robić dużo zdjęć
    Moim pierwszym zakupionym aparatem był Olympus SP-600UZ a jakiś czas temu nabyłem skromnego Nikona D5200 z kitowym obiektywem 18-105mm .
    Jest to pierwsze forum na którym się zalogowałem i które mam nadzieje pozwoli mi rozwinąć skrzydła.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie!
    Mam nadzieję że dużo się tutaj nauczę od użytkowników z większym stażem i doświadczeniem.
    Jestem amatorem a sprzęt, z którym zaczynam zabawę to:
    Nikon d750
    I szkło:
    24-70mm f2.8G nikkor AF-S ED
    50mm f1.4G nikkor AF-S
    85mm f1.8G nikkor AF-S

W planach coś z szerokim kątem i jakieś 70-200mm.
    Pozdrawiam serdecznie!

Domyślnie

Witam serdecznie wszystkich patrzących na świat przez wizjer
    Przez ostatnie lata byłem wiernym miłośnikiem Canona, z dnia na dzień jednak ,,zachciało" mi się spróbować Nikona i tak oto jestem tutaj.
    Niestety wstępna radość trwała parę godzin bo mój startowy zestaw kwalifikował się do kalibracji AF eeeeehhh, dzisiaj pojechał do ,,serwisu"...mam nadzieję że będzie wszystko ok.

Pozdrawiam

Domyślnie

Witam wszystkich .
    Zarejestrowałam się już wieki temu, ale dopiero teraz natchnęło mnie, by coś napisać . Pozdrawiam.

Domyślnie

Na początek wypada się przywitać. Od dawna już przeglądam to Forum, ale jakoś dopiero teraz się zarejestrowałam. W sumie fotografią (tą robioną samemu) zainteresowałam się niedawno, kiedy stwierdziłam, że już czas zrobić coś dla siebie... Zawsze lubiłam podziwiać zdjęcia robione przez innych. Nie mam jakichś wielkich ambicji, ale czas wreszcie dowiedzieć się, co to jest "balans bieli". bardzo podoba mi się to Forum, więc chyba zagoszczę tu na dłużej....
    Pozdrawiam wszystkich serdecznie!

Domyślnie

Witajcie,
    Nie jestem co prawda zagorzałym miłośnikiem fotografii co jednak nie przeszkadza mi w posiadaniu sprzętu jakim jest Nikon D70 z obiektywem Nikkor 18-70. Sprzęt potrzebny mi jest głównie by uwieczniać moje prace, których specyfikacja jest dosyć nietypowa. A mianowicie maluję aerografem na kaskach, motocyklach, samochodach a także wykonuję graffiti na ścianach. Czasami trudno uchwycić dobrze na zdjęciu takie prace (podobnie jak rysunki ołówkiem, które kiedyś wykonywałem). Czasami nachodzi mnie pomysł by wydzielić część pomieszczenia na takie mini-studio - czyli czarne tło, lampy po bokach i na tym fotografować ów malowane aerografem elementy. Mam nadzieję, że wygospodaruję wystarczającą ilość czasu aby dowiedzieć się jak ujarzmić tego Nikona, bo jest w moich rękach już od ponad 3 lat, a ja tylko wiem gdzie jest migawka, pokrętło od przysłony, czasu migawki i gdzie się otwiera lampę błyskową
    https://www.aerografit.pl - moje portfolio. Fotografuję tam swoje własne prace malowane aerografem na kaskach motocyklowych

Domyślnie

Witam. Po chyba 4 czy 5 latach wracam na forum. Nie udzielałem sie ale podglądałem. Założyłem nowe konto bo pod tym nickiem mam foto konta pozakładane. Z obserwacji tego co się ostatnio dzieje w internecie nie ma co liczyc nigdzie na jakąś fotograficzna krytyke lub pochwałe. Wszędzie co najwyżej można liczyc na "lajki" czy inne "serduszka" i to jest wykładnikiem czy jesteś pro czy nie. Tutaj widze że są ludzie z wiedzą i po przeglądnięciu paru tematów postanowiłem że można tu się czegoś nauczyć. Mam dwa nikony d70s i d90 plus samyang 8mm, 18-70, 18-105vr, 50 1.8, 35 f2 i sobie coś tam amatorsko pstrykam. Ludziom się moje fotki podobają i mi ględzą że powinienem sie tym zająć zawodowo. Osobiście uważam że sa może ponad przecietne i tyle. Myśle że zaczne się tutaj udzielać i zdobęde troche wiedzy aby poprawić warsztat i nabrać motywacji i zapału którego mi od dłuższego czasu brak ze względu na efekty moich fotek. Tutaj moja stronka na fb gdzie troche fotek upycham.

https://m.facebook.com/PiotrBaranowskiPhotography

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
    COŚ TAM PSTRYKAM: FB , 500px ,

Domyślnie

Witam
    Jestem Wojtek. Na razie posiadam pentaxa ale planuje przesiąść się na Nikona i mam parę pytań :P
    Pozdrawiam

Oszczędny w słowach Awatar Noele
    Miasto
    Dolny Śląsk

Domyślnie

Witam!

Mam na imię Natalia, zarejestrowałam się już jakiś czas temu, od czasu do czasu podczytuję, ale że niedługo stuknie mi rok z moją pierwszą lustrzanką (D5100), to wypadałoby się w końcu przywitać

Wiedziałam, że fotografia wciąga, ale nie, że aż tak

Pozdrawiam!

Domyślnie

Witam wszystkich i kłaniam się.
    D800, D7100, D60 | N 35mm 1.8, N 18-105,N18-55, T 100 pro macro | 2xYN-565EX RF | eizo CE240w

Strona 157 z 205 PierwszyPierwszy ... 57107147155156157158159167 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów