Close

Strona 153 z 205 PierwszyPierwszy ... 53103143151152153154155163203 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 521 do 1 530 z 2048

Domyślnie

Witam,
    Fotografuję od kilku lat, sprzęt się zmieniał z biegiem czasu, na dzień dzisiejszy posiadam dwa lustra D3100 i D80, 3 szkła, kilka filtrów i innych bajerów.
    Co do zdjęć.. Cały czas się szkolę, ulepszam, staram się, mam nadzieję, że moje zdjęcia to odzwierciedlają. Na profilu znajdziesz kilka prac. )

No to pozdro ludzie, no i w Nowym Roku czego co najlepsze! )

Domyślnie

Witam wszystkich
    Wita się z Wami także D3200

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Słupsk-Ustka

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie.
    Mam na imię Roman.
    Zarejestrowałem się niedawno na forum, ale wypadało by się przywitać ze wszystkimi więc właśnie to czynię.
    Na razie czytam i uczę się.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Dorota z Sosnowca wita serdecznie.

Domyślnie

Witam wszystkich.
    Głównie bawię się w makro. To co tygrysy lubią najbardziej to poranne wędrówki w poszukiwaniu mniej i bardziej ruchliwych stworzonek oraz odnajdowanie starych zapomnianych obiektywów potrafiących robić cuda
    Póki co śledzę ciekawe dyskusję na forum i czerpię dużo z rad wyjadaczy, może kiedyś pochwalę się czymś własnym
    Pozdrawiam serdecznie,
    Kasia
    D7100 & s-ka
    * * * * *
    MÓJ FLICKR

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie,
    moja przygoda z fotografią rozpoczęła się jakieś 3 lata temu, ale od niedawna tak naprawdę zaczęłam zgłębiać temat. Wraz z D3100 stawiam pierwsze kroki w fotografii, ze szkieł na razie posiadam 18-105, jednakże w niedalekiej przyszłości planuję kupno stałki. Moją największą pasją jest fotografia psów, od tego zaczynałam i tak już mi zostało, choć innej tematyki oczywiście nie wykluczam. Na forum trafiłam z mnóstwem pytań i mam nadzieję, że znajdę tutaj odpowiedzi choć na kilka z nich
    Pozdrawiam,
    Ewelina

Domyślnie

Witam wszystkich nikoniarzy,
    Po kilku latach walczenia z kompaktem na ustawieniach mniej lub bardziej manualnych przyszedł czas na d5100 w zestawie ze stałką 35mm i kitowym 18-135mm.
    Forum traktuję jako kopalnię wiedzy i rad dla takich amatorów jak ja, więc czytam, czytam i czytam.
    Pozdrawiam
    Darek

Domyślnie

Witam wszystkich serdecznie,
    niedawno stałem się właścicielem używanego d5100, kitowego nikkora 18-105, dziś dokupiłem Taira 300 i z tej okazji postanowiłem dołączyć do forum.
    Wcześniej posiadałem kompakty, a jeszcze wcześniej była analogowa lustrzanka.
    pozdrawiam
    Adrian

Domyślnie

Witam wszystkich nikoniarzy . Fotografuję już trochę ,lecz tylko amatorsko . Super forum z którego można się sporo dowiedzieć .Na razie sporo czytam ,aby się jeszcze bardziej cieszyć z fotografii. Pozdrawiam Radek
    D610 , D5100 ,N 35 1,8 , 50 1,8 , 85 1,8 ,70-200 2,8 VR , T 16-28 2,8 ,SB700

Domyślnie

Witajcie,

jestem co prawda kompletnym amatorem na początku zabawy z Nikonem (etap: wybór sprzętu http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=258723), jednak liczę zabawić tu na dłużej. Moje doświadczenia z fotografią ograniczają się do starego kompaktu i aparatu w smartfonie. Chcę to zmienić, stąd moja obecność na tym forum. Poczytywałem was od dłuższego czasu, jednak dopiero dziś się zarejestrowałem.

Skąd taki nick? No cóż - Clarksona zna i lubi każdy, a że wyznaję podobną filozofię życiową i obaj mamy alergię na wszelkie prace manualne to wybór był prosty

Pozdrawiam,
    Sebastian aka Jezza

Strona 153 z 205 PierwszyPierwszy ... 53103143151152153154155163203 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów