To i ja się przywitam bo się nie przywitałem jak konto założyłem
Witam wszystkich. Jestem Dawid.
Nie piję już od ok 4 godzin
Idę spać. Dobranoc
Szukaj
To i ja się przywitam bo się nie przywitałem jak konto założyłem
Witam wszystkich. Jestem Dawid.
Nie piję już od ok 4 godzin
Idę spać. Dobranoc
Ostatnio edytowane przez zolton ; 28-07-2014 o 00:51
Cześć, jestem Marcin. W tym miesiącu zrobiłem tylko 1259 zdjęć, z czego ok 400 skasowałem. Przepraszam.
![]()
Witam wszystkich. Nazywam się Karol i interesuję się fotografią od blisko 6 lat. Uwielbiam fotografię dokumentalną a także analogową. W swojej kolekcji posiadam kilka aparatów, w tym mój skarb, nikon d90![]()
Podczas rejestracji nie przeczytałem regulaminu, wskutek czego w swojej stopce zamieściłem komercyjny link. Wszystkich forumowiczów najmocniej przepraszam za swoje nieodpowiedzialne zachowanie.
Witam,Rafał z tej strony
Przyszedłem się czegoś dowiedzieć,nauczyć
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich.
Moje pierwsze spotkanie z tym forum było w momencie zakupu kompakta. Szukałem opinii na temat Samsunga EX-1 a na tym forum jest super pomocny temat. Po krótkiej chwili kupiłem EX-1 i tu zaczęła się przygoda...
Drugi raz trafiłem na forum ponieważ chciałem się dowiedzieć coś więcej na temat lustrzanek Nikona. Dzięki wam i waszym opiniom dokonałem zakupu Nikona D7100. Zajmuję się głównie fotografią motoryzacyjną ale o tym innym razem.
Pozdrawiam
FX: 2xD750 | T 15-30 f/2.8 | S 35 f/1.4 | N 50 f/1.4D | N 85 f/1.8G | T 70-200 f/2.8G2 | H 50 f/2.0 | H 58 f/2.0 |
Flash: SB-700 | Y YN-568EX | YN-460 | YN-622N |
Witam, Jestem Daniel. Mam nadzieję, ze pozyskam od was trochę wiedzy![]()
Wypadałoby się przywitać
Mam na imię Robert, jestem z Warszawy i mam nadzieję, że zagoszczę na forum na długo![]()
Skontaktuj się z nami