Close

Strona 144 z 196 PierwszyPierwszy ... 4494134142143144145146154194 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 431 do 1 440 z 2048

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cześć, z tej strony Kasia. Uwielbiam Was czytać i oglądać. Zakochałam się w fotografii już jakiś czas temu, ale do tej pory tylko podziwiałam warsztat i talent innych... Fotografia to drogie hobby, obym miała do tego dryg Na razie nabyłam D3000, czekam na szkiełko 35mm 1.8 i zaczynam zabawę. Pozdrawiam wszystkich ciepło!

Domyślnie

Jejku jejku przepraszam, że dopiero teraz odkryłam ten wątek i się nie przedstawiłam jak należy. Mam na imię Gosia, od niedawna (sierpień tego roku) mam w końcu lustrzankę (Nikon - a jakże d5200) i spełniam swoje marzenia czyli uczę się*fotografowania. Na razie mam jeden obiektyw Nikkor 50mm f 1.4 - gdzieś czytałam, że to trudne szkło dla amatora, ale co tam - takie chciałam. Kolejnym zakupem, jak już oswoję wszelkie funkcje (i spłacę kredyt) pewnie będzie obiektyw do makro, bo to mnie zawsze fascynowało. Ale najpierw chcę się poduczyć w tematyce ogólnej, głównie portretach i scenkach rodzinnych, więc ten wydał mi się*dobrym szkłem na starcie.
    Pozdrawiam ciepło wszystkich.
    Gosia

accolla
    Gość

Domyślnie

Uszanowanie
    Mam na imię Natalia i pochodzę z Gdyni. Od niedawna jestem dumną posiadaczką Nikona D5100

Domyślnie

Witajcie,
    Aneta się kłania oraz moje dzieci Nikonowe - D5100, 18-105mm, 35mm, 75-300mm (stara, blaszana, cholernie ciężka, wersja niemiecka - idealna również do mordowania ;P), ORAZ Pentax zx-10, Lubitel 166B, którego pragnę wskrzesić.
    Kocham PRAWDZIWĄ FOTOGRAFIĘ i szczerzę wzgardzam PS - nie mam zamiaru tego ukrywać

Korzystałam z porad Waszego forum od dawna, ale dopiero dziś odważyłam się zarejestrować Myślę, że warto.
    Pozdrawiam serdecznie!
    Ostatnio edytowane przez Athena ; 17-09-2014 o 13:16

Debbie
    Gość

Domyślnie

Cześć, tu Damian, 21 lat

Domyślnie

Hej
    jestem Krzysiek, po kilku latach przerwy znowu powróciłem. Kiedyś posiadałem Nikona D70s. Teraz rozterka pomiędzy DX a FX.

Pozdrawiam wszystkich

Domyślnie

Witam wszystkich,

Mam na imię Marcin jestem z Płocka
    to jest moja pierwsza w życiu przygoda z lustrzanką (ogólnie fotografowaniem interesuje się wiele lat i pstrykałem na innym aparacie )

Mam nadzieje, że dzięki tej stronie dowiem się czegoś nowego i interesującego

Pozdrawiam
    Nikon d3200 18mm-105mm

Domyślnie

Cześc wam Adek z tej strony znalazłem was, bo zastanawiam się czy nie odkupić od kolegi Nikona D40 w super stanie

Domyślnie

Witam wszystkich na forum

I z góry dziękuje za udzieloną pomoc

Stopperos
    Gość

Domyślnie

Cześć Damian z tej strony, liczę na miłe pisanie

Strona 144 z 196 PierwszyPierwszy ... 4494134142143144145146154194 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów