Close

Strona 14 z 196 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 2048

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar JasioJasio
    Miasto
    Lubin / Dolny Śląsk

Domyślnie

Witam wszystkich. Uczę się D80 od tygodnia, wczesniej był poczciwy Sony F707.
    Znajdziesz tu parę moich zdjęć.
    http://www.zaglebie.org/galerie.php
    D80, 17-80DX, 50/1.8 plus walnięty grip

Domyślnie

Miło mi przywitać się z całą ekipą

Od czwartku D70s
    Od dzisiaj Nikkor 50/1.8 AF - kocham Pocztę Polską za to, że mogłem pobawić się body BEZ OBIEKTYWU przez całe święta...

...Ale warto było czekać...
    Panasonic FZ5 już na alledrogo, a mi pozostają rozpaczliwe próby rozwoju fotograficznego

...Trzymajcie za mnie kciuki!

Pozdrawiam
    Adam

Domyślnie

Dobry wieczór
    Jestem Piotrek z Zamościa. Operator D80. Jestem z wykształcenia i zamiłowania grafikiem komputerowym i informatykiem. Z analogowymi lustrami mam kilkunastoletnie obycie. Błąkam się po tym forum od ponad miesiąca, zgłębiam wiedzę i oglądam Wasze osiągnięcia. Jako że w systemie jestem od niedawna więc w planach dalsza rozbudowa systemu oraz zorganizowanie pierwszego atelier. Jako że mam miejsce na takie coś i akcesoria z analogowej epoki więc będzie to można łatwo sklecić. Musi mi tylko wpaść parę groszy, może aparat już sam na siebie zarobi. No cóż wielkie ambicje żeby nie przeszły w słomiany zapał.

Domyślnie

Ja już się co prawda witałem, ale to było nieoficjalne i nie tutaj, zatem teraz będzie oficjalnie i tutaj:

Witam wszystkich

i życzę miłego dnia
    D300 / N 18-200 VR, N 50 1.4, N 12-24; D60 / N 18-55 VR, SB-900

Domyślnie

Dopisuję się do klubu
    No i się zaczęło wydawanie kaski na słoiki po dżemie. Do niedawna był Panasonic FZ50 i dowodziłem żonie że lustrzanki cyfrowe to min. 6000PLN i ciągle będzie mało. ..... Tylko krowa nie zmienia poglądów
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie Przywitać się chcę

Niniejszym witam wszystkich serdecznie.
    Po kilku latach nierobienia zdjęć coś mi znów w duszy zagrało
    Jetsem wyznawcą teorii której hołdował najlepszy fotograf jakiego znałem (niestety już nie żyje), A MAWIAŁ ON MIANOWICIE: "Efekt końcowy zależy w 70% od fotografa, 29% od szkła i w 1% od korpusu" Dlatego na mój "drugi początek" kupiłem sobie D40 i dość ciekawy obiektyw Nikkor 43-86/3.5 (stałe światło) w znakomitym stanie. Będę dokupywał stałki. Kilkanaście lat temu przestałem robić zdjęcia Pentaksami, Zenithami, Minoltami wraz z całą masą gwintowanych szkieł. Rodzina, praca itp. Sam nei wiem jak to się stało. Ale wiedziałem że kiedyś wrócę, a powszechna dostępność cenowa lustrzanek cyfrowych zrobiła swoje. Życzcie mi szczęścia, dobrych zdjęć i wytrwałości
    D40 + Nikkor 43-86/3.5 [to na początek, żeby sobie przypomnieć jak się fotografuje]

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wielkopolska

Domyślnie

Witam wszystkich, od tygodnia - dwóch mam d70s. Nie pamietam dokladnie od kiedy tak ten czas leci przy nim ))

ivans
    Gość

Domyślnie

Witam wszystkich - posiadam d80

Domyślnie

To i ja się przywitam!
    Mam D50 i trochę szkiełek wybranych dzięki pomocy tego zacnego forum

zbigniew60
    Gość

Domyślnie jestem nowy

witam Wszystkich.))

Strona 14 z 196 PierwszyPierwszy ... 412131415162464114 ... OstatniOstatni