Witam wszystkich. Uczę się D80 od tygodnia, wczesniej był poczciwy Sony F707.
Szukaj
Witam wszystkich. Uczę się D80 od tygodnia, wczesniej był poczciwy Sony F707.
Znajdziesz tu parę moich zdjęć.
http://www.zaglebie.org/galerie.php
D80, 17-80DX, 50/1.8 plus walnięty grip
Miło mi przywitać się z całą ekipą
Od czwartku D70s
Od dzisiaj Nikkor 50/1.8 AF - kocham Pocztę Polską za to, że mogłem pobawić się body BEZ OBIEKTYWU przez całe święta...
...Ale warto było czekać...
Panasonic FZ5 już na alledrogo, a mi pozostają rozpaczliwe próby rozwoju fotograficznego
...Trzymajcie za mnie kciuki!
Pozdrawiam
Adam
Dobry wieczór
Jestem Piotrek z Zamościa. Operator D80. Jestem z wykształcenia i zamiłowania grafikiem komputerowym i informatykiem. Z analogowymi lustrami mam kilkunastoletnie obycie. Błąkam się po tym forum od ponad miesiąca, zgłębiam wiedzę i oglądam Wasze osiągnięcia. Jako że w systemie jestem od niedawna więc w planach dalsza rozbudowa systemu oraz zorganizowanie pierwszego atelier. Jako że mam miejsce na takie coś i akcesoria z analogowej epoki więc będzie to można łatwo sklecić. Musi mi tylko wpaść parę groszy, może aparat już sam na siebie zarobi. No cóż wielkie ambicje żeby nie przeszły w słomiany zapał.
Ja już się co prawda witałem, ale to było nieoficjalne i nie tutaj, zatem teraz będzie oficjalnie i tutaj:
Witam wszystkich
i życzę miłego dnia![]()
D300 / N 18-200 VR, N 50 1.4, N 12-24; D60 / N 18-55 VR, SB-900
Dopisuję się do klubu
No i się zaczęło wydawanie kaski na słoiki po dżemie. Do niedawna był Panasonic FZ50 i dowodziłem żonie że lustrzanki cyfrowe to min. 6000PLN i ciągle będzie mało. ..... Tylko krowa nie zmienia poglądów![]()
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
Niniejszym witam wszystkich serdecznie.
Po kilku latach nierobienia zdjęć coś mi znów w duszy zagrało
Jetsem wyznawcą teorii której hołdował najlepszy fotograf jakiego znałem (niestety już nie żyje), A MAWIAŁ ON MIANOWICIE: "Efekt końcowy zależy w 70% od fotografa, 29% od szkła i w 1% od korpusu" Dlatego na mój "drugi początek" kupiłem sobie D40 i dość ciekawy obiektyw Nikkor 43-86/3.5 (stałe światło) w znakomitym stanie. Będę dokupywał stałki. Kilkanaście lat temu przestałem robić zdjęcia Pentaksami, Zenithami, Minoltami wraz z całą masą gwintowanych szkieł. Rodzina, praca itp. Sam nei wiem jak to się stało. Ale wiedziałem że kiedyś wrócę, a powszechna dostępność cenowa lustrzanek cyfrowych zrobiła swoje. Życzcie mi szczęścia, dobrych zdjęć i wytrwałości![]()
D40 + Nikkor 43-86/3.5 [to na początek, żeby sobie przypomnieć jak się fotografuje]
Witam wszystkich, od tygodnia - dwóch mam d70s. Nie pamietam dokladnie od kiedy tak ten czas leci przy nim))
Witam wszystkich - posiadam d80
To i ja się przywitam!
Mam D50 i trochę szkiełek wybranych dzięki pomocy tego zacnego forum![]()
witam Wszystkich.))
Skontaktuj się z nami