Witajcie!
Mam na imię Konrad. Fotograf-amator od trzech lat. Specjalizuję się głównie w fotografii lotniczej.
Szukaj
Witajcie!
Mam na imię Konrad. Fotograf-amator od trzech lat. Specjalizuję się głównie w fotografii lotniczej.
Witam wszystkich!
Pstrykaniem fotek zajmuję się już od kilku lat. Postanowiłem przesiąść się z Pentaxa na Nikona i od kilku dni jestem posiadaczem D7000+N35 1.8. Następne w planach szkło to tamron 70-200 2.8 na które "choruję" od jakiegoś czasu
pozdrawiam
Dzień dobry, witam wszystkichGośka z Łodzi
Witam na Waszym (i moim) wielkim forum!
Zdjecia robie od dawna, ale do tej pory wszystkim, tylko nie Nikonem
Ostatnie 7 lat to Olympus e-system, ktory techologocznie doszedl do sciany...
Wkrotce kupuje D7100 i pewnie bede duzo tu zagladal
Pozdrawiam Legal
Nigdy nie wiesz wszystkiego ...
Z5, adapter Viltrox EZ 6.0, Tamron 17-28 mm f/2.8 Di III RXD FE, Tamron 28-75 mm f/2.8 Di III RX FE, Tamron 70-180 mm f/2.8 Di III VXD FE, Viltrox AF 85 mm f/1.8 II FE
No i zaczalem od postowania w blednym miejscuPoprawie sie wkrotce.
Nigdy nie wiesz wszystkiego ...
Z5, adapter Viltrox EZ 6.0, Tamron 17-28 mm f/2.8 Di III RXD FE, Tamron 28-75 mm f/2.8 Di III RX FE, Tamron 70-180 mm f/2.8 Di III VXD FE, Viltrox AF 85 mm f/1.8 II FE
SiemankoBartek z Bydgoszczy.
Witam szanowne grono.
Jestem Seba ze Skierniewic.
Zycze wszystkim ciekawych kadrow.
Pozdrawiam.
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam nadzieję na wymianę doświadczeń i wiedzy (bo własnie zaczynam naukę Nikona - przedtem/teraz równolegle Pentax).
Pozdrawiam
Marek
Witajcie,
Mam na imię Tomek. Piszę do Was z Bydgoszczy (jeszcze do niedawna mieszkałem w Toruniu). Fotografią zajmuję się od około 2 lat, czysto amatorsko. Staram się robić postępy, czego wyrazem jest moja obecność na nikoniarzach. Mam nadzieję, że dzięki wymianie doświadczeń i konstruktywnej krytyce uchwycone przeze mnie kadry będą cieszyć oko![]()
Pozdrawiam, Tomek
Hejka tu Marcin z Warszawy![]()
Skontaktuj się z nami